• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij een gewelddadige inbraak in een huis te Giroutte is een achtjarige jongetje meerdere malen in het gezicht geslagen. De politie was gisterochtend om 05:30 ter plekke bij de woning, waarna het jonge slachtoffertje is overgebracht naar de polikliniek van het Sehos.

Uit onderzoek blijkt dat de bewoonster van het huis ‘s nachts twee mannen met maskers in haar woning aantrof. Het jongetje van acht sliep ook in het huis en zette het op een schreeuwen toen hij de mannen zag. Eén van de verdachte sloeg het jongetje meerdere malen in het gezicht om hem stil te krijgen. De andere verdachte doorzocht ondertussen het huis.

Informatie
Later vluchtte de twee verdachten weg. De politie zet het onderzoek voort en doet een oproep aan iedereen die informatie beschikt over deze zaak. Informatie kan doorgegeven worden via 8666140, 8666192, 911 of anoniem via 108.

8 reacties op “Jongetje (8) mishandeld bij inbraak”

 1. wordt steeds erger hier zeg. Degene zal bij mij het huis niet levend uitkomen als hij mijn kind aanraakt.

 2. Dat soort ongedierte heeft niets te verliezen, behalve hun groepsego. Kost de hardwerkende mens allemaal veel pijn en geld. Van mij mogen ze dus enkele reis tegen een boom rijden.

 3. Ik hoop dat het manneke er geen trauma aan overhoudt. Wat een bloody shame en brutaliteit om bij mensen binnen te komen – te stelen – en te mishandelen.
  Natuurlijk heeft de pliessie de zaak in onderzoek.

 4. en maar blijven roepen we hebben de hulp van het RST niet nodig. ZUCHT!!

 5. Ze hadden mij moeten vermoorden hoor….. kan echt niet m’n kind aanraken waar ik bij sta

 6. Schandalig!!!!!!!! Het zou je kind maar zijn….

 7. wanneer worden de straffen hier op het eiland verhoogd…dit is echt schandalig

 8. ayno pika