• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte was officiëel uitgenodigd door de moslimgemeenschap op Curaçao om de Omar Bin El Khattab moskee te bezoeken. Het bezoek was ter gelegenheid van het Suikerfeest dat elk jaar wordt gevierd ter afsluiting van de Ramadan. Op Curaçao wonen ongeveer 1000 moslims.

Bij aankomst bij de moskee, vierden groot en klein hun Id-ul-Fitr (Suikerfeest) op het plein en balkon van de moskee. Schotte nam de tijd om met verschillende mensen met de Libanese en Syrische nationaliteit te praten. Meer dan 90 procent van de moslims die op Curaçao wonen komen uit deze twee landen.

7 reacties op “Schotte bezoekt moslimgemeenschap”

 1. Ook tijdens de vastemaand is er genoeg te eten hoor. Tussen zonsopgang en -ondergang mag er niet gegeten worden, ‘s avonds en ‘s ochtends vroeg wordt er juist heel veel gegeten – is mijn ervaring in Marokko.

 2. @irving, We laten Thierry Henriquez wel een rapportje schrijven waardat uit blijkt..

 3. Het lijkt er echt op dat Schotte nog bezig is met een verkiezingsstrijd! Zoveel mogelijk campagne blijven voeren en elke dag op de foto met mooie dames! Dat doet hij toch wel zeer goed!!

  macamba; beetje jaloers? Als Premier op Curacao kan je dat allemaal veroorloven. Net als de leuke trip met de helicopter.

 4. Ach Irving, goed voorbeeld doet goed volgen. Onze parlementariërs met Gerrit in de leiding, gevolgd door vriend Wiels, ja wat wil je dan ? Wat mij betreft nagel je ze gisteren aan die schandpaal.

 5. @ macamba: Laat alsjeblieft je betrouwbare bron die informatie ook publiek maken!
  No offence, maar ik wordt persoonlijk een beetje kriegelig van mensen die op een forum of site aantijgingen de wereld inslingeren die ze van horen zeggen hebben.

  Als iemand (en vooral politici) iets doet wat niet door de beugel kan, dan moeten we ze publiekelijk aan de schandpaal nagelen en niet de roddel en geruchtencircuit blijven hangen. Want zo lossen we niets op.

  @Beer: Toch frappant, he? Ik had verwacht dat hij een keer mee zou doen met het vasten! 😀

 6. Och Beer,

  Je zal maandag lezen dat Schotte op het North sea Jaz festial is geweest en erg naar zijn had.
  Heeft 50 vip kaarten besteld van onze belastingcenten heb ik uit betrouwbare bron.

 7. Dat doet Schotte wel weer slim, pas na het vasten langskomen, als er weer volop te eten is!