• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De regering van Curaçao heeft in het regeerakkoord aangegeven dat zij dichter bij de bevolking wil staan (mas serka di bo). Daarom vindt het Kabinet van Curaçao het tijd dat de diensten van de Afdeling Communicatie en Voorlichting van het Kabinet onder handen worden genomen.

Het is de bedoeling dat de interne en externe communicatie aangepakt wordt. Dit moet volgens het Kabinet van Curaçao resulteren in een ‘beter imago van Curaçao.’

Personeelsbijeenkomst
Het Kabinet van Curaçao is begonnen met het organiseren van een personeelsbijeenkomst om de interne communicatie te optimaliseren. Tijdens de personeelsbijeenkomst werd het belang van samenwerking benadrukt. “Alleen op die manier kan de imagoverbetering van Curaçao in Nederland een succes worden.”

4 reacties op “Aanpak interne en externe communicatie”

 1. Als ze nu eens bij de douane beginnen met een stempel Pais Korsou ipv Netherlands Antilles…. dat is communicatie…. valt mij op als communicatie prof dat dat soort zaken slecht geregeld zijn op Korsou…

 2. Ter aanvulling. Voordat iemand gaat roepen dat de Antillen niet meer bestaan : de Nederlandse Antillen zijn opgeheven. Maar alle eilanden zijn er nog en dat zijn nog gewoon Antillen , bovenwinds en benedenwinds.

 3. AU, imagoverbetering in Nederland ? Daar weten Wilders en Brinkman wel weg mee. Op regeringsniveau dan? Eerst hulp vragen en en week later zeggen dat het niet nodig is. Niemand van het eiland in de commissie Rosenmuller, de commissie niet willen ontvangen, Wiels speelt Chavez Light met een nog grotere mond en criminele Antilliaanse jongeren in Nederland worden erger beschouwd dan K..Marrokanen. Vanaf een ander Antiliaans eiland wordt geroepen dat alle Nederlanders moeten worden beroofd en op Dushi Korsow zijn overvallen normaal aan de orde van de dag. Gelukkig is daar nog het Curacao Jazz Festival, wat voorlopig de toevoeging “North Sea” nog hard nodig heeft.
  Zomaar wat opmerkingen voor het bureau wat deze taak op zich gaat nemen.
  In ieder geval altijd goed voor een foto van Schotte in de krant en dat is ook voorlichting. Succes ermee.

 4. Serka di bo.. hoe dan als de ministers meer in het buitenland zijn dan hier op Curacao!