• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De federale Amerikaanse rechter heeft gisteren ingestemd met het bevriezen van meer dan 28 miljoen dollar op bankrekeningen van Robbie Dos Santos in de Verenigde Staten. Dat meldt The Wall Street Journal. Het vonnis spreekt zelfs van 46.7 miljoen dollar.

Robbie Dos Santos is de eigenaar van de Robbie’s Lottery keten. Het verzoek om de bevriezing van de tegoeden kwam via het Openbaar Ministerie (OM) op Curaçao in het kader van de zaak Bientu. De bevriezing treft ook de familieleden, waaronder minister van Financiën George Jamaloodin, vertegenwoordigers en medewerkers van Robbie Dos Santos.

Fraude
De lotterijbaas is nog niet aangehouden. Dos Santos wordt verdacht van grootschalige fraude met zijn Robbie’s Lottery keten. Daarnaast wordt hij verdacht van het witwassen van geld en het verkopen van valse loten.

3 reacties op “Vermogen Dos Santos bevroren”

  1. @black Lion, heb je wel een echt lot gekocht? Robbie schijnt namelijk ook neploten te verkopen!

  2. In ander berichtgevingen spreekt men van 50 Miljoen. Het is nu de vraag of ik mijn nummer nog uitbetaald krijg, maar ach ik leg dan maar beslag op zijn huis.

  3. Eerst sprak men over 30 miljoen dollar, nu is er 28 miljoen bevroren. Vraag me af, zou dit betekenen dat minister Jamaloodin toch een kleine 2 miljoen dollar veilig heeft weten te stellen met zijn plotselinge bezoek aan de conferentie van ‘Special Ministerial Meeting II’ in Miami?