• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De absurd hoog opgelopen criminaliteit op Trinidad en Tobago heeft ervoor gezorgd dat de overheid een avondklok heeft ingesteld. De bevolking mag tussen 21.00 uur en 05.00 uur haar huis niet meer uit. Het besluit werd genomen nadat er binnen een paar dagen elf moorden waren gepleegd.

Het noodalarm in Trinidad en Tobago geldt voor vijftien dagen in de zes delen van de eilanden waar de criminaliteit het hoogst is. Volgens de premier van de eilanden Kamla Persad-Bissessar zijn de moorden van het afgelopen weekend een reactie op aanvallen van de politie op drugbendes waar miljoenen dollars bij betrokken waren. “Deze enorme geldsommen verdwijnen simpelweg niet uit de ‘drugs trade’ zonder consquensies”, meldt de premier aan BBC News.

Paniekreactie
De oppositie van Trinidad en Tobago staat niet achter het plan een avondklok in te stellen. “Naar ons idee is dit een paniekreactie van de overheid”, liet oppositieleider Keith Rowley weten aan een lokale radiozender. “De overheid laat zo ziet dat zij geen plannen hebben om te dealen met de stijgende criminaliteit.” Volgens Premier Persad-Bissessar is de avondklok een teken dat er harder en agressiever zal worden opgetreden tegen criminaliteit.

7 reacties op “Trinidad op avondklok”

 1. Ik ben voorstander voor een vliegverbod voor onze regering!

 2. goed iedee ? hahahahah wat een sjappies …. Curacao ik wil niet eens terug ! geen nieuws is goed nieuws maar dit nieuws is geen nieuws meer …. het is een los geslagen paard op hol dat geen kant op zal gaan ! corruption lives in the VEINS of the politicians !

 3. Dit kunnen ze ook op Curacao doen eer het zover komt. Curacao gewoon een paar dagen hermetisch afsluiten en door Militairen, VKC, Politie en Douane huis voor huis laten laten invallen op zoek naar drugs en wapens. Dat is de enigste manier om Curacao een beetje veilig te maken en dit moeten ze regelmatig blijven doen. Er zal wel verzet komen uit het volk maar dat is erg. Er moet een andere aanpak komen voor Curacao.

 4. triest

 5. nog even en dan zullen wij ook “s avonds thuis zitten met de ramen dicht en het alarm aan.
  DEZE REGERING MOET NU OPSTAPPEN!!!!!!!
  WE ZIJN ER KLAAR MEE>>>>>>>>>>>>>>>>

 6. Zou iets voor Kadé kunnen zijn, think man think.

 7. Ook een goed idee hier met al die criminaliteit!