• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Robbie Dos Santos, eigenaar van Robbie’s Lottery, heeft vanaf zijn vakantieadres gereageerd op de verschillende berichten die over hem in de media zijn opgedoken. Dit deed hij tegenover de krant Ultimo Noticia. Dos Santos zegt nooit bij illegale loterijverkoop betrokken te zijn geweest.

In een blog van Wall Street Journal wordt Dos Santos beschuldigd van grootschalige fraude. Dos Santos meldt in de krant dat hij normaal niet reageert op ‘onjuiste’ berichtgeving, maar in dit geval wil hij toch zijn stem laten horen.

Miljonair
Dos Santos ontkent in een korte reactie alle aanklachten aan zijn adres. De loterijbaas voegt daaraan toe dat hij al sinds zijn zeventiende jaar miljonair is en hier altijd hard aan heeft gewerkt. Dos Santos zit, sinds de huiszoekingen in zijn huis en kantoor begin juli, op een onbekend adres in het buitenland.

8 reacties op “Dos Santos ontkent fraude”

 1. Mw Constancia beweerde ook onschuldig te zijn toen haar familielid met haar dienstauto een aanreding veroorzaakte.. beweren.. nee ze zat zelfs te schreeuwen dat ze onschuldig was en dat iedereen aan het liegen was.. (met als gevolg dat Mercedes Lak een beroerte kreeg).. en toen daarna gaf ze het wel toe…

 2. Wat hadden we dan verwacht ? Zo iets als: ja sorry ik heb het gedaan en ga alles wel weer terug geven aan de benadeelden ?

 3. waar rook is is WORST ~! UNOX!

 4. als hij onschuldig is laat hem maar terugkomen naar Curacao.. of zijn we toch te bang?

 5. http://blogs.wsj.com/corruption-currents/2011/08/23/judge-freezes-28-million-linked-to-alleged-gambling-scheme/?KEYWORDS=dos+santos

 6. LOL.

 7. als je op je 17e miljonair wordt, moet je behoorlijk intelligent zijn en hebzuchtig!
  en we weten waar hebzucht toe kan lijden….

 8. Miljonair op je 17e? Erfenis zeker 😉 En het is geen blogje, maar de site van Wall Street Journal. Lees het verslag van de zaak maar. Hij hangt en zijn handlangers hopenlijk ook.