• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Andy S. is zaterdag weer teruggevlogen naar Nederland. De voor verkrachting veroordeelde S. vluchtte tijdens een proefverlof op 14 juni naar ons eiland, maar werd vorige week in de wijk Montaña gepakt door de Koninklijke marechaussee.

Zondag landde S. weer op Nederlandse bodem waarna hij meteen werd vastgezet. De 31-jarige S. zou eigenlijk op 28 juni vrijkomen, maar zijn ontsnapping zorgde ervoor dat de straf verlengd werd met 120 dagen.

Vier daders
S. werd in 2007 veroordeeld tot zes jaar cel voor de verkrachting van Nicole Lodewijks. Hij zou haar hebben verkracht terwijl haar vriend beneden vastgeboden zat. Volgens Omroep Brabant is hij de enige van de vier daders die veroordeeld werd voor de verkrachting.

4 reacties op “Andy S. terug in NL”

  1. Bij mijn blijft ook de vraag hoe hij gereist heeft naar Curacao, wie heeft zijn ticket gefinancierd, via welke uitgaan is hij vertrokken,heeft hij vervalste paspoort gebruikt hoe is hij binnen gekomen op Curacao, bij wie had hij onderduik adres op Curacao etc, etc etc, Want de financier is ook medeplichtig en strafbaar voor de wet. Dus Elisa je werk is nog niet volledig er moet nog meer inlichtingen worden gegeven hierover. Dit is een halve verhaal.

  2. @Gerald jij moet wel leren centraal te blijv3en aan het onderwerp. Ik snap dat jij wel in je maag zit met PS. Waarom richt jij je kritiek niet op Wilders.Het zijn populisten die naar het schijnt alles kunnen zeggen wat zij willen wat het volk wilt horen of jij ze wilt geloven is de tweede vraag. Ik snap jou kritiek op de wetten niet want het zijn allemaal Nederlandse wetten en daar heeft de PS niets mee te maken. Ik snap niet waarom jullie zo xenofobisch worden zodra Wiels iets zegt. Wij wonen nog steeds in een democratisch land en Wiels heeft ook het recht te zeggen wat hij wil. Dat kritiek van jou moet jij deponeren bij de Nederlandse staat en niet op PS. Wanneer wij ze met zijn tienen in een een cel stoppen dat krijgt de Curacaose regering Nederland gelijk achter hun reed aan dat het niet humaan is, en dan krijgen ze gelijk te maken met de organisatie Internationale rechten van Mens. Persoonlijk vind ik het heel erg voor die mevrouw die verkracht is geweest als het aan mij ligt hebben ze die verkrachter aan zijn ballen opgehangen. Maar Asjes is geen ministerie van Justitie dus probeer je ook een beetje gedeisd te houden. Dus hou je nonsense bij je en wees niet lachwekkend.Gebruik je tijd om nonsense te schrijven voor wat beters te doen. Vito.

  3. Blijft bij mij toch de vraag, hoe kwam hij aan dat geld om naar Curaçao te reizen ? Familie ? En als hij een retour had gekocht kan hij dus refund aanvragen voor het niet gebruikte traject Curaçao/Amsterdam, want hij zal wel op kosten van de belastingbetaler terug reizen.

  4. Ja een inbreker die ook zijn slachtoffers verkracht kan op verlof???? en als je vlucht krijg je 120 dagen extra straf? Ik begrijp in 1 keer de onafhankelijkheids drang van de PS hoe kan je met dit soort wetten leven. Een groot gedeelte van de Curacaosche onderstend kan helemaal geen vakantie nemen dan missen ze te veel inkomen maar een verkrachter in nederland wel? Asjes ga je gang onafhankelijk worden en verkrachters voortaan gelijk ophangen!