• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie wist gisteren vijf verdachten in de kraag te vatten. De eerste verdachte werd in de buurt van Bonam gepakt in verband met een overval, nog een verdachte werd gearresteerd voor het afvuren van schoten en drie mannen werden in de boeien geslagen in verband met een schietpartij.

De 18-jarige verdachte van inbraak zou 24 november 2010 een inbraak hebben gepleegd in Kirindongo Abou. Het onderzoek naar het voorval wordt voortgezet.

Bedreiging

In Montaña di Rei werd een 24-jarige man gepakt in zijn huis. De man wordt verdacht van bedreiging met een vuurwapen waarna hij schoten heeft gelost. Het incident vond op 19 mei plaats in Seru Grandi. In het huis van de verdachte werden geen bijzonderheden aangetroffen.

Schietpartij
Op 27 juni werden er aan de Cocolodeweg schoten gelost vanuit een voorbij rijdende auto op een woning. Voor dit voorval zijn gisteren drie mannen tussen de 20 en 22 jaar opgepakt. In één van de woningen van de verdachten in Rooi Santu werden 31 patronen gevonden en een ‘crusher’ die wordt gebruikt om drugs te maken.

1 reactie op “Vijf verdachten gepakt”

 1. ik hoop dat ze wat zwaarder gaan straffen op dit eiland.
  want tuig dat geen behandeling krijgt na hun straftijd, blijft tuig.
  helaas op dit eiland is er geen perspectief voor dit soort jongeren/mensen/criminelen.
  en met de huidige en ook de vorige coalitie is er geen programma voor mensen na de straftijd.
  het zou zoveel geld en ellende kunnen voorkomen als er wel geld was om dit soort mensen te begeleiden naar een betere toekomst.
  liefst nog voor dat ze de fout in zijn gegaan….
  ook al willen ze wel na hun straf hun leven beteren, ik denk toch dat het heel moeilijk is om weer een “normaal” leven op te bouwen.