• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie zat ook dit weekend niet stil. Zowel zaterdag als zondag moesten zij drie keer uitrukken in verband met ongelukken in het verkeer. De incidenten zorgden voor meerdere gewonden.

Een bestuurder van een auto die zaterdagnacht meedeed aan een ‘fever’ verloor in de Kaya C. Winkel in Saliña de macht over het stuur. Rond 04.30 uur ‘s morgens botste de Honda met een andere auto die toevallig ook op de weg reed. De chauffeur van de andere auto werd met flinke verwondingen aan zijn hals en borst naar het ziekenhuis gebracht.

Informatie
De politie roept iedereen die iets heeft gezien of meer weet over de auto op contact op te nemen.De Honda is wit van kleur, had geen nummerplaten, grote spoilers en het stuur bevond zich aan de rechterzijde. Informatie kun je doorgeven via telefoonnummer 8666137 of 911.

Fietser
Zaterdagmiddag was het een fietser die controle over het stuur verloor. Rond 13.00 uur botstte de fietser op een auto op de Turksweg bij de kruising Antillenweg. De fietser verwondde zichzelf aan handen en benen en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vastzitten
Rond hetzelfde tijdstip deed zich zaterdag op de Nightingaleweg een ander ongeluk voor. Om onbekende redenen verloor een vrouw controle over het stuur van haar auto en kwam vervolgens vast te zitten in het voertuig. Ze liep verwondingen aan haar hoofd en een breuk op heuphoogte op.

Lantaarnpaal
Zondag in de vroege uren liep een autobestuurder verwondingen op door een botsing met een lantaarnpaal op de Rooseveltweg. Een paar uur later deed zich een volgend ongeluk voor. Bij Plaza Horacio Hoyer kwamen een auto en bus in botsing door een verkeerslicht dat buiten werking was. Beide bestuurders raakte gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Elfjarige
Ook de zondagmiddag verliep onrustig. Rond 14.30 uur werd een elfjarige fietser door een auto geschept op de Sta. Rosaweg. De fietser kreeg een klap tegen het hoofd en werd naar het ziekenhuis gebracht. Nog geen twintig minuten later snelde de politie naar het volgende incident.

Zondagmiddag
Rond 15.00 uur botsten twee auto’s op de Rooseveltweg ter hoogte van Mirador. Een van de bestuurders had schijnbaar een vreemde bocht gemaakt toen het andere voertuig naderde. De bestuurder van de andere auto kon niet meer uitwijken en de twee kwamen tot een botsing. De bestuurder van de andere auto werd met verwondingen aan zijn rechterarm naar het ziekenhuis gebracht.

www.versgeperst.com