• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ldkCURAÇAO – Als Lista di Kambio (LdK) deelneemt aan de verkiezingen, maar nu op wil splitsen in de MAN, NPA en FK, kan dat? “In het reglement van orde van de Staten staat dat dit niet kan. Het was de LdK die deelnam aan de verkiezingen, niet de MAN, NPA of FK”, aldus Glenn Sulvaran, voorzitter van de PAR.

“Het is wel mogelijk dat de partijleiders Gregory Damoen (FK) en Nelson Pierre (NPA) zich als onafhankelijk statenlid melden. Zij worden dan benoemd tot onafhankelijk statenlid Damoen en onafhankelijk stantenlid Pierre en niet meer genoemd onder de noemer NPA of FK”, zo gaat Sulllivan verder. Wat hem het meeste dwarszit is het bedrog naar de kiezer toe. “Ze hebben zich als eenheid aangeboden, samen sterk. Maar nu gaan ze gelijk uit elkaar nog voor het kabinet is gevormd. Dat kun je niet maken tegenover de stemmers.”

Nieuws
“Of de LdK wist dat het niet mogelijk is om zomaar op te splitsen in 3 partijen, dat weet ik niet. Waarschijnlijk niet, want dan hadden ze het nieuws wel iets voorzichtiger gebracht,” aldus Sulvaran. Gregory Damoen en Nelson Pierre waren donderdagochtend nog niet bereikbaar voor commentaar.

3 reacties op “MAN, NPA en FK, kan dat?”

 1. Waarom denkt men alleen aan zichzelf, het ego is groter dan het belang voor het eiland. Schotte, zo betrouwbaar….., nieuwe partij, nieuwe ideeen (heel flexibel wanneer het hem uitkomt) en dan gelijk eisen en voorwaarden vragen aan de PAR. Vervolgens niet op komen dagen bij de bewuste vergadering. Vervolgens moet hij zogenaamd met zijn aartsvijand gaan regeren. Denk eens aan het volk en hun belang, geen verhalen vertellen die zij graag willen horen, gewoon de waarheid! Ik hoop dat je just 15 minutes of fame krijgt.

  Belang: eigen belang of volksbelang…zeg het gewoon eerlijk!

  Zakelijk partijen staan achter hem, vertel mij waarom? Alle potentiele investeerders staan klaar voor het eiland (eilandsbelang). Ze wachten af wat er nu weer uit komt, anders krijgen andere eilanden de benefits en Curacao (weer) niet. Ik woon hier 10 jaar en ik hou van het eiland, maar de politiek de laatste tijd…ik word er zo moe van..Altijd het wijzende vingertje naar een ander. Neem verantwoordlijkheid en denk aan ons, het volk!

 2. Wat een grappenmakers…
  Vraag mij ook af wie al dat promotiemateriaal heeft betaald voor LdK.

 3. Schandalig dit. Inderdaad puur kiezersbedrog. Het hele beeld van deze partijen is liegen, manipuleren, bedriegen, konkelen en draaien. Een democratie onwaardig.

  Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die uberhaupt nog op deze mensen willen stemmen.

  Overigens: wanneer halen ze die vlaggetjes nou eens weg? Ook al zo’n illegale actie.