• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft gisteren Pieter van der Valk (Business Manager Linde South Caribbean) en George de Nobrega (Location Manager BOC Gases Aruba) van het bedrijf The Linde Group ontvangen. Het bedrijf is gespecialiseerd in levering van industrieel gas en zuurstof voor medische doeleinden.

Linde Gas Curaçao N.V zit op het terrein van CPA (Dokmaatschappij) en importeert verschillend materiaal uit Colombia voor Curaçao en exporteert ook medisch zuurstof naar Aruba en Bonaire. Van der Valk maakte van de gelegenheid gebruik om de premier in te lichten over de laatste ontwikkelingen in het bedrijf.

Investering
Het bedrijf gaat 3 à 4 miljoen euro investeren voor de installatie van een ‘air separator unit’ op hun terrein. Daarnaast zal het gebouw en infrastructuur op het terrein opgeknapt worden, zodat Curaçao op langere termijn gas en zuurstof kan leveren. Het bedrijf wil op deze manier bijdragen aan de economie van Curaçao.

2 reacties op “The Linde Group bij Schotte”

  1. Het is schandalig dat je op Curacao met veel pijn en moeite een fles O2, medische zuurstof, kan bemachtigen tegen een groffe borgsom van maar liefst 800 gulden bij die zogenaamde Dokmaatschappij, Pieter v.d. …… En dan nog met tegenzin. Op Aruba huur je een fles van dezelfde maatschappij uit curacao bij de thuiszorgwinkel voor de borgsom van 100 gulden en 25 gulden per vulling. Dit noem ik service op Aruba. Logisch dat mijn vakantieadres op Aruba is.

  2. Leuk voor de minister van Economische Zaken, die wordt in het hele stuk niet genoemd. In het buitenland zeker ?