• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een jonge scholier is gisteren in de wijk Popo overvallen. De scholier liep rond 13.00 uur langs de kant van de weg toen een goudkleurige auto naast hem stopte en er twee mannen uitstapten.

 

De mannen beroofden de scholier van zijn BlackBerry, horloge en ketting waarna zij ervandoor gingen. “We hebben nog geen verdere informatie over de overvallers”, laat een woordvoerder van de politie weten. “Maar de scholier is ongedeerd en is er met de schrik vanaf gekomen.”

9 reacties op “Scholier overvallen”

 1. Dit is nu minstens de 4e keer in een paar maanden en dat het gaat om een goudkleurige auto, ook al een paar keer overvallen langs de weg bij Mambo/Cabana/Breezes misschien dezelfde die steeds bezig zijn? Moet toch niet zo moeilijk zijn om die te traceren, of zouden ze steeds met een dagvaarding na een paar dagen weer buiten staan en dus gewoon lekker doorgaan met die praktijken?

 2. @ Juni, het verbaasd mij niet als Wilsoe de handdoek in de ring heeft gegooid. Deze gast is net zo incompetent als zijn leider. Of is hij nog bezig zijn statistieken aan het bijwerken zoals Wimpiri al zei, want er gebeurd natuurlijk genoeg! Wat ik natuurlijk niet snap is WAAROM de toenemende criminaliteit geen prioriteit van de regering krijgt. Het lijkt er wel bijna op dat dit het beleid van de regering is. Zo veel mogelijk criminaliteit zodat de hardwerkende man/vrouw dit eiland verlaat waardoor alleen de crimineel en de minderbedeelden hier achterblijven zodat ze verder kunnen graaien en het eiland onafhakelijk kunnen maken.

 3. Is Wilsoe er nog wel? of is hij uitlandig.. al heel lang niets meer van hem gehoord..

 4. Tjonge die arme overvallers worden steeds zieliger ,

 5. Yo Gangsta, it’s a frigg’n phone, allright !! Leave the kids alone! De minister moet uit zijn winterdslaap wakker worden en de premier ( need I ask ? this guy is never on the island) aansporen de begroting voor buitenlandse “studiereisjes” (wink wink) naar bv. criminaliteitsbestrijding ehhh…. om te buigen. Voorlopig zal ik ze niet kunnen helpen, ben te druk bezig boeven te vangen in Mokum.

 6. Wie geeft zijn 13 jarig kind nou weer een Blackberry. Moet niet gekker worden. Wordt de arme jongen ook nog overvallen. Hopelijk heeft ie dan wel blackberry protect aanstaan. Kunnen ze die overvallers traceren.

 7. En Kadé werkt zijn statistiek bij, volgens mij is dat inmiddels een dagtaak voor hem geworden.

 8. idd @John; De school is begonnen en de kids worden nu al overvallen. De oudjes krijgen even rust, maar voor hoelang. Een goudkleurige auto moet toch snel te traceren zijn?

 9. Wat schandalig dat we onze kinderen niet eens meer van en naar school – onbegeleid – kunnen laten gaan.
  Wanneer wordt er nu eecht aktie ondernomen door dexze regering.
  SCHANDALIG ALLEMAAL WAT ER HIER GEBEURD.