• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Joran van der SlootCURAÇAO – Joran van der Sloot overweegt in de rechtszaak die binnenkort tegen hem begint te bekennen dat hij Stephany Flores heeft gedood. Dat zei zijn nieuwe advocaat José Jiménez tegen het Peruaanse televisieprogramma El Dominical.

Een bekentenis zou het proces versnellen, aldus Jiménez. Maar of Van der Sloot gaat bekennen hangt af van de tenlastelegging, aldus de advocaat. Van der Sloots vorige advocaat, Máximo Altez, verklaarde dat de Nederlander Flores gedood zou hebben omdat hij werd overmand door een gewelddadige emotie.

Brief
De familie van de op 21-jarige leeftijd omgekomen vrouw wil dat Van der Sloot wordt berecht wegens moord met voorbedachten rade. Hij zou haar vermoord hebben om er met haar geld en auto vandoor te kunnen gaan. Van der Sloot schreef een brief aan het televisieprogramma El Dominical. Daarin zet hij onder andere uiteen dat hij overweegt om van de mogelijkheid gebruik te maken om uitgeleverd te worden aan Nederland.

Voorarrest
Ook legt hij uit dat zijn voormalig advocaat Máximo Altez met de verdediging stopte omdat ze onenigheid hadden over het honorarium.Van der Sloot wordt ervan verdacht Stephany Flores te hebben vermoord in zijn hotelkamer in de Peruaanse hoofdstad Lima op 30 mei vorig jaar. Hij zit al meer dan een jaar in voorarrest.

1 reactie op “Van der Sloot denkt aan bekentenis”

  1. ik hoop dat hij nooit uitgeleverd wordt aan NL en zijn straf daar mag uitzitten…