• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het lichaam van de op Curaçao vermoorde studente Kan Mei Chan is gisteravond aangekomen in Jersey City in Amerika. De 24-jarige Chan werd op 22 juli met 27 messteken om het leven gebracht in het complex aan de Van Leeuwenhoekstraat.

Chan was een student aan de Caribbean Medical University op Curaçao en was geboren in New York. De familie van Chan vertelt aan de Amerikaanse krant The Jersey Journal radeloos te zijn en heeft contact gezocht met Beth Holloway, de moeder van de op Aruba verdwenen Natalee Holloway. De 18-jarige Holloway verdween in 2005.

Holloway
De broer van het slachtoffer, Willy Chan, zegt in de krant dat Beth Holloway erg behulpzaam is en de familie verschillende contacten heeft gegeven op de Nederlandse Antillen. “Beth Holloway kent het Nederlandse rechtsysteem waar Curaçao onder valt.” Daarnaast hoopt de broer van het slachtoffer op veel media aandacht, vooral omdat Caribbean Medical University ‘geen enkele respons’ geeft op de zaak.

Hulp
De moeder van de vermoorde studente, Po Ping Lee, is in het ziekenhuis opgenomen. Sinds de dood van haar dochter eet zij niet meer. De dader van de gruwelmoord op de jonge studente liep op 22 juli het appartement van een docent/arts in en begon op haar in te steken. Toen Chan haar wou helpen, stak hij haar dood. De dader werd kort na de steekpartij aangehouden door de politie.

6 reacties op “Lichaam Kan Mei Chan in Jersey City”

 1. Kan Mei Chan rust zacht.Mogelijk de ALMACHTIGE de nabestaanden troosten.

 2. gaat de moordenaar in zijn land z’n straf uitzitten? hij is uit moslimland Dubai afkomstig. was het eerwraak?

 3. Sander, je reactie slaat werkelijk nergens op. Shame on you. This is a terrible tragedy…Chan sacrificed her own life to save others. Taken too soon from a life full of promise. My heart goes out to this young woman’s family.

 4. het is en blijft Amerika……
  hoe verschrikkelijk ik het ook vind, maar er zijn vast een hoop nederlanders/antillianen in Amerika vermoord……

 5. wat voor medische info wilt de broer hebben? Zie de foto’s in de Vigilante of Extra. Door messteken overleden en de dader is gepakt. Snel afgehandeld door de Politie.

  Doodstraf kennen we hier niet!

 6. Wat heeft Natalee Holloway hier nou mee te maken!?