• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Curacao Nieuws - PolitiecontroleCURAÇAO – De politie heeft gistermiddag samen met SKS een verkeerscontrole gehouden op de Bonamweg ter hoogte van Kaya Thomas Hendriquez. De controle was toegespitst op  het rijden zonder veiligheidsgordel. De politie is van plan vaker dit soort controles te houden.

De controles op het rijden zonder gordel zullen dus toenemen. Er zullen ook advertenties komen zowel voor bestuurders als passagiers van auto’s die aangeven dat het gebruik van de veiligheidsgordel verplicht is.

Boetes
Gistermiddag zijn in totaal 75 boetes uitgedeeld voor het rijden zonder gordel, tien boetes voor het rijden zonder autopapieren, zes boetes voor het rijden zonder rijbewijs en vijf boetes voor overige overtredingen. Daarnaast is er ook één auto in beslag genomen.

5 reacties op “Controles op rijden zonder gordel”

  1. @Sil, je denkt toch niet dat Kadé zelf die wielklem heeft bedacht ? Nee, Wiels moet vaker op reis gaan en Curaçao heeft geen tekorten meer.

  2. @Sil, wat dacht je, Wiels brengt de busbaan al mee en zal zeker ook het goudmijntje “bekeuringen” wel ergens tijdens zijn bezoek hebben ontdekt. Komt er mooi geld binnen zonder dat hij er de schuld van krijgt, zoiets als een één tweetje met Kadé.

  3. @Shon, ja dat is een goeie, vraag mij af wat Kadé daarop te zeggen heeft ? Maar zoals met alle andere problemen zal hij ook dit wel in een statistiek omzetten.

  4. Ik dacht dat ik weg was uit Nederland…

  5. Hmm boete voor niet dragen van gordel.. maar wat dan met al die pickups en trucks waar 10 man achterop zit zonder enige gordel of niets..lijkt me een stuk gevaarlijker!