• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is gisteren op Lima Airport aangekomen. Na ontvangst op de luchthaven deed de premier zijn opwachting in het Regeringspaleis in het centrum van Lima, waar hij en diverse andere staatshoofden werden ontvangen door de president van Peru Alan Garcia Pérez.

Vandaag vindt de inauguratie plaats van de nieuwe president van Peru Ollanta Humala Tasso. Schotte zal verschillende activiteiten bijwonen die in verband staan met de installatie van Ollanta Humala als president van Peru. De premier vertegenwoordigt officiëel het Koninkrijk der Nederlanden en het Groot Hertogdom van Luxemburg tijdens zijn bezoek aan Peru.


11 reacties op “Schotte in Lima”

 1. @Mike, met die economische groei bedoel je hopelijk toch niet die 0,5 procent van afgelopen jaar en de verwachtingen voor 2011 zijn in de min. Dus waar heb je het over. Ik heb wel eens de uitdrukking “je kletst uit je nek gehoord”, komt je dat bekend voor ?

 2. @Mike, wie denk jij nou die ons, “het Land Curaçao”, nog geld gaat lenen ? Alleen gekke makambaatje trapt daar nog steeds weer in.

 3. Ach die multifunctionele sporthal in Barber was nartuurlijk ook helemaal niet nodig, de 1.8 miljoen die daarvoor was gereserveerd is natuurlijk veel beter op zijn plek als dienstgeld voor de ministers.

  Dat Curacao als land een lachtertje is, is al erg genoeg maar dat de huidige regering het land Curacao niet serieus nemen en de inwoners als lachertje zien is nog veel erger.

  Laat Curacao maar snel onafhankelijk worden.

 4. @ mike,

  blijf dromen……………….

 5. je zult maar luxemburger zijn !!

 6. @Mike,

  Bussines before pleasure, is de motto van elk werkend persoon. Dus ook onze travel happy Schotte. Maar daar lijkt het niet op, om de halve slag in een ander land een borreltje doen met nog iemand, babelen over wat dan ook. EN niet op de rekening van andere landen, maar wel die van ons, want hij is van Curacao, niet van Nederland, en ja wij krijgen geld van Nederland, zo lang dat nog door gaat, maar dat is zak geld wat aan ons word gegeven om hier uit tegeven, en niet aan andere landen en vlucht matschapijen.

  Trek die man terug en laat hem dat zooitje opruimen wat de rest heeft zitten maken, en dan ook zijn beloftes na laten komen over prijzen, econonie, enz. En komt hij zijn beloftes niet na, trek hem dan ook het matje op!

  Je zal maar voor hem hebben gestemt, en de mensen die ik ken die dat hebben gedaan hebben heel erg spijt, maar ga hem dan niet beschermen als hij zijn baan niet doet, roep JIJ hem juist terug om te doen wat hij JOU heeft beloofd.

  Ik zeg niet dat buitelandse contacten niet goed zijn, maar doe dat dan vannuit huis en niet met een wereld reis. En ons belangerijkste contacten zitten en Europa en American. Venezuela en cuba, zijn mooi, maar geen vriendjes waar je al te gezellig mee moet doen. Ten zij je wilt dat we over 5 jaar allemaal spaanse moeten spreken en een Venezolaans nationaliteit hebben. Dat zou leuk zijn ja!

 7. @mike
  Bullshit. Niet aanwezig zijn op Curacao en kosten voor verblijf en druk op reeds kleine budget is geen excuus!!!
  Simpel aanpakken van problemen op Curacao is niet “macho” genoeg voor de heren Gerrit-Helmin-Charles-Nasser etc.
  Mediageil en interessant doen ipv leiding geven aan overheidsdiensten. Te triest voor woorden en getseund door de back-up van enkele curacaoenaars zoals je laat blijken uit je reactie EN nee aanpakken op Curacao zelf impliceert niet dat we ons isoleren.
  WAKE UP we worden genaaid (met ons eigen belastinggeld) waar we bijstaan.

 8. @Makayu:
  Als Schotte Nederland en Luxembourg vertegenwoordigt, wie denk je, wie deze reis dan betaalt?

  Al dat gezeur over reizen kan ik niet meer horen. Curacao is grootendeels afhankelijk van het buitenland en maakt direct of indirect het grootste deel van zijn economische omzet en groei door en met het buitenland…
  Ja, Curacao heeft locale problemen, maar om die op te lossen heb je vooral geld nodig. Geld die een goed draaiende economie kan opleveren en bovenop ook nog nieuwe banen…

  Dit is in ieder geval beter dan ons van de rest van de wereld te isoleren!

 9. Politieke dekmantel voor politici om eigen handeltjes veilig te stellen:
  Schotte “dealt” met Colombia-Venezuela
  Wiels “sjaggert” met Cuba-Venezuela
  Nasser Hakim “dweept” met Libanon
  En al deze “nuttige” contacten kosten MILJOENEN aan reiskosten!
  Heren politici BACK to BASE en los problemen op Korsou eerst eens structureel op met kennis en netwerk op ons eigen eiland.
  Criminaliteit – Milieuvervuiling – Corruptie – Capabele overheids NV”s (en bijpassend personeel met kennis van zaken en GEEN vriendjes zonder know-how) – Infrastructuur – Gezondheidszorg (maak eindelijk eens serieus werk van een nieuw ziekenhuis) – Sportontwikkeling – Samenleving ZONDER DISCRIMINATIE – en en en ….
  Als al deze zaken goed onder controle zijn kunnen jullie je bezig houden met “LUCHTFIETSEN”.

 10. en maar reizen!!!! en regeren op curaçao, ho maar!!!!

 11. En dat is mooi, mooi, mooi man. Het leven dat is een groot feest. Tataratata!!!!