• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het was deze week onrustig binnen de coalitie. Nog één opmerking van Wiels en we stoppen ermee”, zei MAN-leider Charles Cooper. Wiels was niet onder de indruk: “dat zal ik met acties verhinderen.” Versgeperst.com vroeg jou: op welke manier kan de coalitie beter samenwerken?

“Ze moeten niet zo bekvechten”, zegt de 41-jarige Solange. “Dit gedrag is erg kinderachtig, ze moeten wat serieuzer worden en er als volwassenen over praten. Deze coalitie zit er nu, dus ze moeten er wat van maken.”

Duidelijk
Meneer en mevrouw Arion maken zich geen zorgen over de ruzies. Meneer (39): “Wiels heeft gelijk en het is goed dat hij zo duidelijk is. En weet je wat, die Cooper vertrouw ik voor geen cent, die is zo corrupt als wat.” Ook mevrouw (38) is het ermee eens: “deze coalitie is de juiste.”

Harde toon
“Wiels’ toon is te hard”, zegt meneer Winklaar (51).  “We hebben op Curaçao altijd een open politiek gehad. Zijn manier van doen past niet op dit eiland. Een nieuwe coalitie zou het beste zijn.”


8 reacties op “‘Wiels’ toon is te hard’”

 1. Party 1 naar party 2: JIJ BENT CORUPT!!!
  Party 2 naar party 3: JIJ BENT CORUPT!!!
  Party 3 naar party 1: JIJ BENT CORUPT!!!

  Buiten party: Rustig aan jongens!

  Party1, 2 en 3 naar Buiten party: JIJ BENT CORUPT!!!!!!!!

 2. Ik ben 44 jaar en heb degelijk kennis van politiek. Ik heb nog nooit een leider gezien als Helmin wiels..Echter moet ik eerlijk erbij zeggen dat volgens mij analyse is hij een van de leiders die een groot gedeelte van het volk naar smaakt..

 3. @YWN

  Je slaat de spijker helemaal op zin kop.
  Niets aan toe te voegen.

 4. Onzin, Wiels toon is niet te hard. Die is ronduit onbescholft zoals dat subject ook uitstraalt.

 5. Mijnheer Wiels heeft een eigen agenda. Zijn onafhankelijkheid van Nederland is ingegeven door het feit dat Nederland binnen het Koninkrijk, verantwoordelijk is voor de krijgsmacht. Ook op Curacao. Door uit het Koninkrijk te stappen vervalt die optie en kan Wiels de dictator worden die hij wil zijn. Venezuela hoeft geen troepen te sturen, ze hebben Wiels die het land voor ze overneemt en zonder probleem zal overdragen. Het zal druk worden met Curacouwenaars in Nederland.

 6. @your Worst Nightmare, ten eerste is die man nog niet veroordeeld voor die daad die u beschrijft. Ten tweede is die man Argentijn die zich misschien onder valse voorwendsels in Nederland gevestigt heeft. U schijnt dus toch wel de nodige moeite te hebben met “de feiten”.

  Maar ja, whats is new op Curaçao.

 7. Haal die “speciale” nederlandse pilot er bij die ook in Argentinie vloog. Zet Wiels en zijn volgers op die vlucht. Onder weg, boven de ocean, smijt ze er uit.

  De volgers van Wiels zijn brutale ongescholde mensen die allen de grootse brulaap volgen. Deze mensen zijn zelf lui, werken niet graag, zijn vaak crimineel en houden alleen hun handje omhoog. Hun zijn echt van mening dat ze allemaal slaaf zijn geweest en dat zij recht hebben op geld zonder er niets voor te doen. Hun eigen ellende en armoede worden door hun zelf gecreerd.

  Wiels en zijn coalitie partners hebben tot nog toe niets bereikt, ook alle beschuldingen naar Tromp en anderen zijn nooit bewezen. Ze creeren alleenmaar rootzooi in wat een mooi eiland is met veel gedragsproblemen.

  Als Wiels een man zou zijn, dan zou hij de stekker er uit trekken bij deze coalitie, omdat volgens hem hun (Man en MFK) niet deugen en corrupt zijn. Maar de heer Wiels doet dat niet omdat hij dan geen recht meer heeft op salaris, en echt nergens een baan aangeboden zal krijgen bij bedrijven of instellingen die een goed denkend management heeft. Zoals alle andere politieke mensen, hij is alleen bezig met zich zelf te redden. Hij heeft geen ballen en daarom kan hij geen man genoemen worden.

  YWN

 8. Vreemde reactie van de familie Arion. Ze zeggen dat deze corrupt is en juist. Zijn zij voorstanders van een corrupte regering?