• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De problemen rond de vlucht van Insel Air van Curaçao naar Caracas zijn nog niet uit de lucht. Passagiers die gisteravond naar Caracas vlogen met de maatschappij, mochten niet uitstappen op hun bestemming.

 

Volgens Paradise FM is het vliegtuig uiteindelijk teruggevlogen naar Curaçao. Directeur van Insel Air Edward Heerenveen gaat protest aantekenen. “Ik zal hemel en aarde bewegen om te zorgen dat ze zich houden aan de internationale regels”, liet hij weten aan de radiozender.

Problemen
De nieuwe route van Insel Air tussen Curaçao en Caracas is vorige week maandag van start gegaan. Woensdag werd de vlucht al uit de lucht gehaald, omdat er problemen waren op de bestemming. Vrijdag werd de route weer hervat.

9 reacties op “Passagiers Insel mochten niet uitstappen”

 1. Ik heb altijd onder mijn naam, Ruperto Rumay, komentaren op diverse artikelen van o.a. Vetgeperst geleverd. Iemand anders en ik vermoed ook al met wie ik te maken heb, is bezig mijn naam te gebruiken voor het leveren van komentaren op tenminstte dit artikel. De reactie dus van R.Rumay is niet van mij. Ik weet dat dit heel moeilijk is te bewijzen. Ik doe dan ook een beroep op degene die onder de naam R.RUMAY plaatst, om zich dan ook beter te identificeren.

 2. Komt morgen de hoffotograaf van Venezuela uitleggen dat het om een grap ging. Wedden ?

 3. Curacao wordt door heeeeel Venezuela voor gek versleten. Heeft de huidige regering dat niet in de gaten? Nee, natuurlijk niet want die worden niet gehinderd door enige vorm van verstand.

 4. Ja da’s nog eens wat anders dan een 100% controle.

 5. Jammer dat Wiels & Co niet aan boord zaten, hadden ze de Venezolaanse gastvrijheid aan den lijve ondervonden. Het is opmerkelijk stil daar in Cas Soberano.

 6. Ha ha blijven jullie maar lekker de regering steunen hoor. straks is curacao onderdeel van venezuela hebben Schotte en co hun centjes binnen en zal elke inwoner van Curacao worden gedeporteerd door Venezuela..

 7. Je kan beter schrijven dat Schotte nu maar eens moet laten zien dat al zijn netwerk reisjes goede contacten heeft opgeleverd om dit snel op te lossen voor Insel Air. De bevolking wordt hiermee voor gek gezet door Venezuela.

 8. Venezuela, onze vrienden en goede buren volgens de coalitie…..

 9. Lekkere buurtjes. Denk dat iedereen (REGERING en “volk”) haar mening over Venezuela maar eens grondig moet herzien. Venezuela kan het geen reet schelen hoe ze ons behandelen en is alleen maar attent en geinteresseerd als er Dollars aan ons te verdienen zijn en wij laten ons als peuters in de hoek zetten (Schotte als muchachito voorop). REGERING: sla eens met de vuist op tafel en laat Venezuela zien dat er met ons niet te sollen valt. Wiels-Schotte etc. toon nu ook eens een grote bek/ballen EN maatregelen (gebruik ISLA als wapen) ipv van als schoothondje van Chavez en kornuiten te blijven fungeren!