• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De man die vrijdag een vrouw doodstak en een andere vrouw zwaar verwondde is een 20-jarige student uit Dubai. De man studeerde aan de Caribbean Medical University (CMU) en verbleef in het appartementencomplex van de universiteit aan de Van Leeuwenhoekstraat.

De vrouw, die door zijn toedoen met steekwonden werd verwond, ligt nog in kritieke toestand in het St. Elisabeth Hospitaal. Het gaat om een 52-jarige arts. De jonge medestudente, die ter plekke aan haar verwondingen overleed, is de 24-jarige Kan Mei Chan, geboren in New York.

Drama
Het drama vond vrijdagavond plaats in het appartementencomplex. De dader liep het appartement van de arts in en begon op haar in te steken. Toen de jonge vrouw haar wou helpen, stak hij haar dood. De dader werd niet veel later aangehouden door de politie.

6 reacties op “20-jarige schuldig aan steekpartij”

 1. Afgrijselijk zeg… krijg helemaal de koude rillingen.

 2. @Vito, in landen als Dubai krijg je gewoon de doodstraf voor zoiets. Islamitsche recht is oog voor oog

 3. Voor mijn part blijft de dader geheel zijn leven in de Capriles Kliniek voor behandeling en tegelijker tijd naar middelen zoeken om de dader over te dragen aan de regering van Dumbai om verder behandelt te worden.De dader had geen genade met zijn medestudente. Sterkte aan de nabestaanden. R.I.P.

 4. Sander ,oh,wat heb je toch een groot gelijk.
  Ze ging om een mens in nood te helpen.
  De moordenaar kende geen genade.

 5. Jeetje! Een medestudente dus … wat vreselijk!

 6. gekken heb je overal, alleen een beetje veel gekken hier op Curacao…
  kijk maar naar de coalitie……