• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte stapt vanavond in het vliegtuig naar het Colombiaanse Medellin voor een werkbezoek. Woensdag zet hij zijn tript door naar de Peruaanse hoofdstad Lima. Hij gaat daar het Nederlands Koninkrijk vertegenwoordigen bij de beëdiging van President Ollanta Humala Tasso.
Het bezoek aan Medellin staat in het teken van Nationale Plan voor de ontwikkeling van Buurten. Schotte heeft een vergadering ingepland met de burgemeester van de stad Alonso Salazar, rondleidingen gepland langs buurten die onder een soortgelijk project in Medellin vallen. Ook brengt hij een bezoek aan de EAFIT Universiteit in Medellin die studies doet naar sociale urbanisatie.

Lima
Donderdag is de premier aanwezig bij de beëindiging van de nieuwe president van Colombia. Hij zal in Lima het Koninkrijk der Nederlanden en het Groot Hertogdom Luxemburg vertegenwoordigen. Aankomend weekend keert Schotte weer terug naar Curaçao.

10 reacties op “Schotte naar Medellin en Lima”

 1. Te gek baantje eigenlijk. Zou ik ook wel eens willen voor een paar jaartjes.

 2. Naar verluidt gaat Gerrit Schotte in augustus naar België om een werkbezoek naar aanleiding van de politieke impasse in België , ruim 425 dagen zonder regering en toch draait het land verder zonder politici. Of Herman wiels meegaat is nog maar de vraag ! Die Vraag moet be-antwoordt worden de Vlaamse immigratie dienst !! wordt vervolgd !!!

 3. Dichter bij het volk toch???

 4. ijn prive fotograaf zal ook wel weer op kosten van de belastingbetaler mee zijn.
  corrupt ? hoezo??

 5. Wellicht heeft ie daar wel wat te vertellen hier is Helmin de baas!

 6. Zo ziet oze Premier dankzij zijn positie nog wel de wereld.

 7. Yep. Thuis valt er veel op te ruimen. Helemaal mee eens.

 8. Mooie jonge dames daar hoor meneer Gerrit en dat is voor onze Gerrit meer belangrijker dan de problemen op Curacao

 9. Daar zal het veiliger zijn dan thuis op Curacao… Geen wonder dat hij altijd maar op reis is…

 10. Onze Gerrit vliegt wat af waarschijnlijk heeft zijn clubje het eiland al zover verpest dat hij zelf hier ook niet meer wil zijn. Ga toch eens weer wat doen je bent premier geen handels reiziger!