• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Politieke partij MAN is de aanvallen van Pueblo Soberano meer dan beu. Vanmorgen riep de partij een persconferentie in het leven als reactie op de constante aanvallen van PS-leider Helmin Wiels. De MAN eist dat alle partijen zich houden aan de gedragscode die eind november werd getekend.
“Wij eisen dat alle coalitiepartijen zich houden aan de gedragscode die wij hebben ondertekend”, liet MAN-leider Charles Cooper vanmorgen weten. “We eisen respect van onze partners. De partijen moeten aangeven of zij nog steeds achter de gedragdscode staan en deze dan ook naleven. Wanneer zij dit niet doen, kan de val van het kabinet niet op de MAN worden afgeschoven, maar op degene die zich er niet aan heeft gehouden.”

Afspraken
In de gedragscode stelden de leiders van de huidige regering MAN-MFK-PS vast hoe zij met elkaar zouden gaan samenwerken, hoe het land Curaçao bestuurd zou worden en hoe vaak zij zouden vergaderen. Cooper gaf aan dat veel van deze afspreken niet zijn nageleefd en er bijvoorbeeld al twee maanden niet is overlegd terwijl dit eens in de twee weken zou gebeuren. De ‘beledigende’ opmerkingen van Wiels richting MAN komen ook niet overeen met de afspraken.

Protokol MFK PS MAN

6 reacties op “MAN eist respect”

 1. Cooper heeft boter op zijn hoofd, hij is ook een onbetrouwbaar persoon, die geld verdient bij de Isla???
  politiek bedrijven en finanmcieel afhankelijk zijn van een fout bedrijf als de Isla zegt mij genoeg over hem.
  kotsmisselijk wordt ik van dit soort politieke figuren….

 2. Zitten wij nou echt te wachten op dit soort kinderachtige persconferenties ? Regel dit tripartite en laat het volk weten wanneer er een nieuwe regering wordt samengesteld op basis van de verkiezings uitslag.

 3. Chaler Cooper weet dat Wiels gelijk heeft. Dus kan hij niets doen en moet hij blijven slikken.

 4. Respect moet je verdienen. en de MAN heeft al tientallen jaren niets gedaan voor het volk om dit te verdienen.. nu ook.. als ze zelfrespect zouden hebben zouden ze allang uit de regering gestapt maar het feit dat ze liever hun zakkenvullen en door clown wiels worden uitgescholden zegt genoeg over hunzelf.. als iemand van de PNP iets schrijft over de man zit de MAN secretaris al na 5 minuten te reageren en als Wiels wat zegt dan horen we niets van deze meneer…

  Volgende verkiezingen is het voor de MAN het PLKP scenario!!

 5. Stelletje kleuters inderdaad! Ze hebben die akkord ook gesloten zodat ze hun coalitie niet laten vallen omdat ze weten wat voor schreeuwlelijkerts ze onderling hebben, Wiels zijnde de grootste van de boel. Maar zelfs met de speeltuin regels in effect kunnen ze het maar liet laten om elkaar te gaan pesten en treiteren. En dit voorbeeld van niet de regels volgen krijgen we dus van de party leiders die elkedag weer iemand anders in het oog krijgen om een uitspraak over te maken. Het zou me echt niet vebazen dat dit coalitie de gegeven vier jaar niet haalt. En tuurlijk kunnen ze niet om de twee weken vergarderen; 1 het is te vaak, 2 Schotte is meestal van het eiland af met zijn wereld tour, 3 Wiels is veeeeeels te druk met mensen uitdagen en uitschelden om eens met die zelfde mensen aan tafel te gaan zitten. Gaan ze wel weer met hun allen aan tafel zitten zal er een heftige duscussie ontstaan over “who said what” en niet over stijgende prijzen, zakkende economie, en zo veel meer hele belangerijke punten die snel aandacht moeten krijgen.

 6. Weeeeeeeeh, ma(n)mma ze doen weer stout tegen me!!
  Kleuters, wordt allen (MAN-PS-MFK) eindelijk eens volwassen. En als dat niet lukt: opzouten en het echte werk overlaten aan capabeler leiders.
  Stelletje kleuters en huilebalken.