• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Helmin Wiels van PSCURAÇAO – Directeur van overheidsbedrijf UTS Paul de Geus liet er gisteren geen gras over groeien. Tijdens een persconferentie beschuldigde hij Pueblo Soberano leider Helmin Wiels ervan vertrouwelijke informatie naar buiten te lekken. Ook begrijpt De Geus de commotie rondom het Ctex project niet.

Personeel van UTS tekent om met vertrouwelijk informatie om te gaan en volgens De Geus worden zij vervolgens door Wiels overgehaald de informatie via hem toch naar buiten te brengen. “Wiels verderft op deze manier het UTS personeel.”

Lief
“Wiels is een lafaard”, vertelt De Geus als reactie op de beschuldigingen van de PS-leider zijn kant op. De Geus heeft naar eigen zeggen al meerdere malen de confrontatie opgezocht, maar Wiels laat het steeds afweten. “Als ik hem bel, doet hij poeslief.”

Ctex
Ook de ophef over het project van Ctex om een datacenter op te zetten op Curaçao, begrijpt de UTS-directeur niet. “Het gaat om een simpel project en UTS had eerder ook plannen een datacenter op te gaan zetten.” Er werd toen van het idee afgezien, omdat de kosten te hoog waren.

Zelfde voordelen
Het datacenter zou bijna 30 miljoen dollar kosten. “We kunnen nu voor 5 miljoen dollar investeren in het project van Ctex en dezelfde voordelen hebben als wanneer we zelf aan de slag gaan en het ons 30 miljoen kost.”

8 reacties op “‘Wiels is een lafaard’”

 1. Ben ik nou de enige die zo genoten heeft van het Wielsvuurwerk afgelopen zaterdagavond ?

 2. Wanneer gaat de regring vallen? Kan niet wachten op dat moment.

  @Rumay; je hebt gelyk, zakken vullen dat is het hele eiereten hier.

 3. Wiels is een domme kracht, maar die wel slim genoeg is maandelijks 12.000 belasingeld op te strijken.
  Vooralsnog lacht hij iedereen keihard uit.

 4. Volgens mij moet dhr. de Geus (en zijn partij ) een ding doen. Zorg dat niemand op Korsow een klacht heeft over UTS. Als je deze topservice verleend dan snoer je Wiels de mond en kan je overgaan tot leiding geven aan de UTS. Oh, en mocht je je investeringsdrang niet kunnen beheersen praat het intern door met alle partners. Want zij hebben beloofd dat geen rooie cent van het volk in onduidelijke plannen zullen worden geinvesteerd.

 5. De MAN zijn grote laffaards.. als ze ballen zouden hebben zouden ze uit de regering gaan.. maar ja dan kan je zakken niet vullen

 6. Als het zo door gaat dan gaat Tony de Lima straks naar Aruba of een zuidamerikaans land. En daar zal hij met open armen ontvangen worden. Jammer dat Curacao zo omgaat met zijn getalenteerde managers. Deze man heeft zijn sporen reeds verdient en heeft Curacao echt niet nodig.

 7. Blaffende honden bijten niet en Wiels is niet meer dan een dom keffertje aan het worden dan de pitbull die hij dacht te zijn!
  Wat een enge man die heel Curacao voor gek zet. Droppen die dorpsgek en tot de orde van de dag overgaan en in normale constructieve werkwijze een gerespecteerd land opbouwen !!

 8. Wiels gaat door tot dat hij zijn vingers snijd. Het is toch van de gekke wat die man aan het doen zonder na te denken dingen roepen. Hij deelt geen brood met De geus probeert van als om weg te krijgen.Het is duidelijk dat Wiels geen kaas van gegeten.