• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Maandag was de inaugurele vlucht en vandaag worden de vluchten op de nieuwe route tussen Curaçao en Caracas alweer stop gezet. Het gebrek aan een officiële kantoorruimte zou voor problemen zorgen, waardoor het Insel Air is verboden nog langer te vliegen op Caracas.

Volgens Insel Air-directeur Edward Heerenveen is het onduidelijk wat precies het probleem is. “Daar proberen we op dit moment achter te komen. We hebben nu te horen gekregen dat we een kantoor moeten hebben op het vliegveld in Caracas dat de passagiers van Insel Air kan afhandelen.”

Uitgesteld
De vluchten die gepland stonden voor de komende dagen worden uitgesteld. “We werken samen met andere luchtvaartmaatschappijen om alle passagiers die al bij Insel Air geboekt hebben naar of van Caracas van een vlucht te voorzien. We benaderen elke klant persoonlijk, zodat niemand kan stranden”, vervolgt de directeur.

Contact
Klanten kunnen contact opnemen met het Insel Air callcenter in Curaçao op nummer +5999 737 0444 of in de Verenigde Staten op 1800 386 4800. Klanten die via een reisagentschap hebben geboekt kunnen het beste contact opnemen met het agentschap.

Begaanbaar
Insel Air zal alle vluchten tussen Hato International airport en het Aeropuerto Internacional de Maiquetia in Caracas annuleren. Heerenveen hoopt de route weer zo snel mogelijk begaanbaar te hebben: “Onze werknemers in Venezuela werken hard om de vlucht weer in de lucht te krijgen. We willen zo snel mogelijk weer vliegen.”

8 reacties op “Nu al problemen met vluchten Caracas”

 1. Toch sneu als amateurs iets opzetten. Goede bedoeling maar onbekwaam.

 2. neem nog een glas champagne op de goede vriendschap…..

 3. @mebs, fijn dat je het probleem van de Luchthaven authoriteiten even in het Spaans vertaald heb, kunnen de Venezolanen ook kennis nemen van het probleem. Heeft Insel Air geen afhandelings-agent op Maiquetia Airport en treedt die agent niet op de luchthaven op als agent van Insel Air en heeft deze afhandelings-agent geen kantoor op de luchthaven. Volgens mij riekt dit hele verhaal naar “te weinig of op verkeerde plaatsen betaald smeergeld”. Ja van je naaste buren moet je het hebben.

 4. no hay nada que aclare mas que la verdad, el motivo de la cancelacion de bochorno del vuelo caracas curacao es culpa de la aerolinea insel air ya que pretendia operar un vuelo desde caracas sin tener una oficina fisica en el aeropuerto de maiquetia, algo ridiculo e inverosimil para una aerolinea seria, no hablemos de malos vecinos ni de chavez , ser persona digna pasa por reconocer los fallos y asumir responsabilidades,

 5. Nou wat zijn het goede buren onze vrienden uit Venezuela

 6. Hahaha, je blijft lachen (huilen) op deze klip. Ongelooflijk hoe onze regering en onze bedrijven zich steeds weer laten piepelen.

 7. Over “goede buur” gesproken, broertje Chavez neemt een loopje met ons, via onze heerser, die zij alle hoeken van de kamer laten zien en hij blijft gewoon ja en amen knikken de lapzwans.

 8. Volgens de minister betekent de nieuwe vluchtlijn een versterking van de band tussen Curaçao en Venzuela. “De luchtverbinding tussen onze landen is ongelimiteerd. Dit is een teken dat het goed is om een goede relatie te onderhouden met een buurland, want het is beter om een goede buur te hebben dan een ver wonend familielid.

  Deze woorden sprak ons Coopertje nog geen 24 uur geleden.