• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Een 61-jarige werd gisteravond in een woning in Kwartje opgeschrikt door drie mannen. De drie waren compleet in het zwart gekleed en gewapend met een vuurwapen en machete. De bewoner kreeg een aantal rake klappen en werd vastgebonden aan een stoel. De inbrekers gingen er vandoor met waardevolle spullen.

5 reacties op “Gewelddadige inbraak in Kwartje”

 1. inderdaad: Wiels is de Wilders van Curacao! ! Schandelijk ! Maar ja, als ik de stemming op ons eilnd zo eens peil is dit het enige kwartiertje waarin Wiels (en hopelijk ook Wilders) beroemd zullen zijn. (citaat van Andy Warhol. Wiels : who ????). Daarna geraakt de heer W. in totale vergetelheid en wordt hij weer streeetworker…eh…maatschappelijk werker-als autodidact vermoed ik-.

 2. toeristen gaan wegblijven, niet autochtone ondernemers vertrekken, pensionado’s vluchten naar hun vaderland ,in het buitenland gestudeerde Curacaose jeugd keert niet terug naar het rotspuntje in deze wereld. Curacao gaat leeglopen. Wiels heeft zijn zin.Binnenkort bijna 100% van het personeel in de curacaose bedrijven is van curacaose oorsprong, Alleen één probleempje er zijn nog nauwelijks klanten meer!! Wiles heeft geen tijd om ideeën te opperen om de criminaliteit te bestrijden. Nee, houdt zich alleen bezig niet geboortige Curacao-enaars. (zijn oorsprong is overigens ook niet Curacaos…).Curacao wordt al een beetje lachwekkend afgedaan in de gecivilisserde wereld maar dat wordt nog erger. Totdat ,vermoed ik, ingegrepen wordt ten faveure van het volk. ps. in het CV van Wiels ataat als opleiding: maatschappelijk werker. Dat lijkt mij toch geen opleiding maar een beroep/funcite. Zal hij dus de lagere school (zo heette dat in zijn tijd) niet hebben afgemaakt e schaamt hij zich daarvoor?.-en is hij daardoor zo gefrustreerd?- Het zou me niet verbazen,

 3. wat een tuig zit er hier.
  als mensen weten wie het zijn, laat ze hun dan aangeven.
  dit mag niet zo doorgaan….
  er moet in de omgeveng van dit tuig toch mensen zijn wie weten wat ze doen.

 4. Het einde van dit bananenrepubliek is in zicht. En politiek Willemstad ruziet, reist en slaapt door.

 5. Wat een helden hoor.. met z’n drieen bejaarde mensen overvallen.. Waar gaat dit naartoe?