• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – “Wij staan vandaag hier, om de nieuwe bestemming te vieren, met nog meer bestemmingen op komst.” Zo opende minister Charles Cooper (Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Ontwikkeling) zijn redevoering tijdens de inauguratie van de nieuwe vlucht van Insel Air naar Caracas, Venezuela.

Volgens de minister betekent de nieuwe vluchtlijn een versterking van de band tussen Curaçao en Venzuela. “De luchtverbinding tussen onze landen is ongelimiteerd. Dit is een teken dat het goed is om een goede relatie te onderhouden met een buurland, want het is beter om een goede buur te hebben dan een ver wonend familielid.”

Prestatie
De nieuwe vlucht betekent de vijftiende bestemming van vliegmaatschappij Insel Air. Een knappe prestatie, volgens de minister, omdat Insel Air over ruim een maand pas haar vijfde verjaardag viert. “Na Medellin in Columbia, Charlotte in de Verenigde Staten is het nu de beurt aan Caracas in Venezuela. Insel Air heeft laten zien wat zij kunnen.”

6 reacties op “Minister opent nieuwe vluchtlijn”

 1. En dit noemt de heer Cooper een goede buur .Land wordt beheerd door een … dictator en ten tweede vergiftigd hun raffinaderij het halve eiland.Dan heb ik liever financiele hulp van dat verre familielid

 2. @ ik. Als er nou iemand niet kan lezen dan ben jij het wel, maar ik wil je best wat bijleren hoor. De verbinding met Maiquetia bestond al, ik dacht jaren 60/70, daarvoor werd die verbinding ook al gevlogen door de KLM. Deze mij-en zijn ermee gestopt en nu heeft Insel Air de verbinding weer opgenomen, dus Insel Air voort die vluchten nu uit, ze hebben geen nieuwe verbinding geopend maar overgenomen. Kijk als je het nu nog niet begrijpt ligt dat volgens mij aan jouw bevattings vermogen, kan ook aan je IQ liggen.

 3. “niet meer bestaat”..?? DAE vliegt nog steeds 2 keer per dag naar Caracas. Avior en Aserca/PAWA Dominicana doen dat momenteel 2 keer per week. Dus een nieuwe luchtverbinding, niet echt…..

 4. TOteki en Wullem,

  Het is wel een nieuwe vlieglijn omdat het op dit moment niet meer bestaat, en voor Inselair is het nieuw.

  DAE vliegt geen Caracas meer. En er is niet geoppert dat deze vlieglijn NOOIT bestond. Lezen blijft een kunst…

 5. Beste Totekki, DAE vliegt behalve in het weekend dagelijks op Caracas, en ook Aserca vliegt meerdere malen per week tussen Curacao en Caracas.

 6. Volgens mij was er in het verleden al een luchtverbinding Curaçao/Maiquetia en als ik me niet vergis was dat met de ALM. Dus een “nieuwe verbinding” is lariekoek, zoals alles wat Cooper zegt onder de noemer lariekoek gefiled kan worden.