• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

PistoolCURAÇAO – Een 62-jarige man werd zaterdagavond onderweg naar huis verrast door drie mannen, waarvan een in het bezit was van een vuurwapen. De man werd gedwongen zijn bezittingen af te geven en kreeg vervolgens twee fikse klappen met het handvat van het vuurwapen.

De politie arriveerde rond 21.30 uur bij de man in Barber nadat zij melding hadden gekregen van een inbraak met geweld. Zij troffen het slachtoffer aan op de grond met een hevig bloedende wond aan zijn gezicht. De man is vervoerd naar het ziekenhuis. De drie verdachten hebben twee mobiele telefoons, twee pasjes, een agenda en een pen buit gemaakt.

9 reacties op “Man overvallen en mishandeld”

 1. is maar goed dat de toeristen de krant niet lezen,anders kwam er geen 1 toerist meer,als de burgers niet eens meer veilig zijn, door een paar zieken ,die het vor de rest verzieken.Dan een dure busbaan aanleggen,terwyl je niet eens fatsoenlijk naar een bushalte kan lopen,Of stopt de bus misschien voor mijn deur???kan dat anders niet eventjes geregeld worden??heb ik toch nog een beetje veiligheid vd regering!!!

 2. De lafaards durven alleen in groepen te operen

 3. Tijd om wapens vrij te geven aan burgers…

 4. Wat een prutsers: de buit: twee mobiele telefoons, twee pasjes, een agenda en een pen. Ongelooflijk. Kan dit tuig niet opgepakt worden en langdurig achter slot en grendel verdwijnen? Wat moet er nog gebeuren voordat er wordt ingegrepen?

 5. Het gaat de verkeerde kant op met dit eiland. Zo’n kleine eiland met zoveel ongedierte? Er moet NU iets gebeuren. In plaats van droomscenario’s voor de bussen te bedenken moet men weer voeten op de aarde zetten en prioriteit gaan geven aan de echte problemen op dit eiland. Men kan niet eens een wandeling maken of rustig thuis komen zonder verrast te worden door deze beesten. Zal me niet verbazen als op een gegeven moment iedereen het recht in eigen handen gaat nemen op dit eiland.

 6. @Boies, lijkt me een prima idee

 7. het houd niet op..

 8. Het verbetert nog steeds niet. Wat mij opvalt is dat je roeptoeter Wiels niet hoort.

 9. Misschien een goed idee om iedereen die met een vuurwapen rond loopt gewoon 5 jaar cel te geven?