• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De 23-jarige Wilbert Felida is overleden door twee geknapte bolletjes cocaïne. Dat meldde persofficier van justitie Giselle Veen-Jonkhout gisteren tegenover Telenotisia. Eerder werd bekend dat Felida was overleden door het drinken van een fles Malta, dat een jaar over datum was.

13 reacties op “‘Overlijden kwam door bolletjes’”

 1. R.I.P. Wilbert Felida ik heb hem persoonlijk niet gekent maar ik ben ook moeder met ook 1 zoon van 31 jaar en weet j wat hard is als je via de media achter moest komen dat je kind zo iets deed. Jammer ik heb geen woorden voor de famillie woorden komen mij te kort.Ik wil de moeder heel veel sterkte wensen. Want mensen kunnen zeggen en lullen wat ze willen het is en het zal altijd jou kind blijven. Zo is het en dit doet pijn voor de mensen die nooit kinderen heeft gebaart of gemaakt dit doet pijn. Dus hou asjeblieft op met jullie domme en stomme opmerkingen.

 2. Andere feit op Curacao is wel waar, dat men in bepaalde supermarket overdate artikelen worden verkocht. Dat heb ik zelf met eigen ogen kunnen aanschouwen. Daarom is het aangeraden om vooral etenswaren nog even voor de zekerheid na te checken in bepaalde supermarkets op Curacao.Veder is er niks mis met het nieuws ze hebben een foutje gedaan en dat hebben ze ook gecorrigeerd. Dus aan het nieuwsblad niks te verwijten. Als bolletjesslikker ken jij alle risico’s wat er daarmeee hangt. Wel Jammer dat zijn familie via dit media erachter moest komen dat hun zoon een bolletjeslikker was. R.I.P.

 3. Ik vond het al raar dat iemand dood gaat na het drinken van frisdrank dat over datum is. Een keurmeester kan je vertellen dat de meeste spullen 6 maanden na verval nog te eten zijn, maar dat het niet aan te raden is. Dat het door bolletjes is gekomen is wel sneu voor de familie, maar ja, had hij maar geen bolletjes moeten slikken.

 4. ik loop nu als een gestoorde alle vervaldatums te checken…heheeheh
  PARA PARA !

 5. Het is inderdaad niet goed te praten dat iemand bolletjes slikt, maar de dood als gevolg is wel een heel heftige straf. Tevens is het respectloos naar zijn familie en vrienden toe om zulke reacties te plaatsen. Het gaat namelijk wel over een leven die verloren is gegaan. Laten we alsjeblieft respect tonen naar Familie en vrienden!
  Rest In Peace

 6. Waarom niet eesrt even double checke voordat berichten ongenuanceerd de ether in worden geslingerd. Gewoon risico van het (bolletjes)vak. Sorry voor de familie maar deze “addicted” guy heeft gewoon stom gehandeld!

 7. NOU,TEN EERSTE DE CONDELENCE AAN DE FAM VAN DE OVERLEDE.TOG BEN IK BLIJ DAT HET NIET AAN DE FRISDRANK LAG.,WANT TOEN IK DAT LAS,DAT HET OM EEN OVER DATUM FLES MALTA GING,DACHT IK GELIJK DIEGENE DIE DAT VERKOCHT HAD AAN HEM,ZOU ZIJN HELE LEVEN LANG MOETEN BOETEN.LAAT DIT EEN WAARSCHUWING ZIJN VOOR ANDEREN,GELD HEBBEN WE ALLEMAAL NODIG,MAAR OM ZO,N RISICO TE NEMEN BEDANKT IK VOOR….

 8. Het blijft triest dat het zo erg is dat ze hen leven voor op het spel moeten zetten.

 9. Dit is toch wel een opluchting! En ik zou bijna zeggen ‘eigen schuld …’

 10. Een minder

 11. Waarom is dit geen verrassing..?

 12. Was gister al gezegd op de radio. Volgens mij als je bolita’s hebt ingeslikt, mag je niets eten.

  Iedereen gaf gister gelijk de chinezen/winkeliers de schuld. Volgens mij was de malta helemaal niet vervallen.

 13. Goed dat dit ook naar buiten word gebracht. Het verhaal van de frisdrank hoor ik namelijk al overal.