• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Deze week werden invallen gedaan bij Robbie’s Lottery van Robbie Dos Santos. Even later werd ook Speedy Security, het bedrijf van halfbroer en minister van Financiën George Jamaloodin doorgelicht. Versgeperst.com vroeg jou: hebben de invallen gevolgen voor de regering?

Duncan (38) is voorzichtig in zijn oordeel: “ik denk dat er sprake is van belangenverstrengeling.” Hij doelt daarmee op het bedrijf Two Brothers nv, waar de halfbroers gezamenlijk bestuurder van waren. “Het bedrijfsleven en de politiek worden verweven en dat is verdacht. Maar ik wacht het onderzoek af.”

Terecht
Ook Johan (31) kijkt nog niet zo ver vooruit: “Het is meer dan terecht dat ze de invallen hebben gedaan. Na alles wat er gebeurd is, werd het tijd dat ze de zaak eens gingen bekijken. Gewoon om informatie in te winnen. Maar of het gevolgen heeft? Het onderzoek is nog maar net begonnen.”

Niet eerste
“Het is niet het eerste geval met Jamaloodin”, zegt Dianah (51). “Kijk maar naar dat gedoe met de Centrale bank. Dit is het zoveelste geval, ik kan hem moeilijk nog vertrouwen.” Dianah doelt op de poging Rudolf Baetsen te benoemen tot voorzitter van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS). “Hij moet verantwoording afleggen”, zo besluit ze.

Aftreden
Sandro (24) is duidelijk: “Jamaloodin moet aftreden. De regering is één grote corrupte boevenbende en Jamaloodin is de ergste. Ze zijn bezig hun eigen mannetjes op belangrijke posten neer te zetten. Dit kan niet langer, het volk wordt bestolen.”

8 reacties op “‘Het volk wordt bestolen’”

 1. @rita, als jij zgn meer weet dan sta je vrij om naar het OM te gaan. als je dit niet durft dan kan je ook naar je vriendjes van de regering gaan en dit bewijs aan hun geven want zij zouden graag Dick in de bak hebben..

  Maar zoals altijd zit je weer te lullen.. en mocht het waar zijn dan snap ik niet dat je het roven van vandaag goedkeurt omdat dat in het verleden ook werd gedaan. Dan kunnen we ook de slavernij weer invoeren want dat was vroeger ook op Curacao!

 2. Curacao is jaren, echt jaren bestolen. Vraag maar aan DAVID DICK etc. etc.

 3. Het is gewoon verbazingwekkend dat de belangrijkste adviseur van Jamaloodin ook directeur is van een onderzoeksbureau. Het onderzoeksbureau helpt de OM bij deze huiszoekingen en invallen. Jamaloodin was gewoon op de hoogte dat dit zal gebeuren. Een grote rotzooi op Curacao!

 4. ahhh nu valt die kwartje swa ! 🙂 sehhh ik wil ook houder van boeken (bakken met geld) worden.

 5. @ Carlito Ken je de definitie van een Cuaracaose boekhouder?
  Hij HOUDT meer dan hij BOEKT.

 6. nee toch… ? bestolen… hoe kom je daar bij ! ….het heet curasause politiek…..
  net als majonaise maar dan wat pittiger….kost DOMWEG gewoon meer !

 7. Het verbaas mijn niet dat zulke invalt plaats vindt.Want het beste cadeau voor curacao was op 10-10-10 een national regering je lat zien eenheid naar de bevolking.Een stelletje zake vuller.

 8. Begint het VOLK eindelijk haar ogen te openen om te zien wat een corrupte boevenbende deze regering is? We zitten zo weer op een miljardenschuld!