• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een vrouw werd vanmorgen gewelddadig van haar halsketting bestolen. Rond 06.30 uur liep zij door de Breedestraat toen haar het gevoel bekroop dat ze gevolgd werd. Ze draaide zich om, maar de man achter haar leek te gaan oversteken. Kort hierna kreeg ze een fikse klap tegen haar rug waardoor ze ten val kwam.

De man, die eerder leek te gaan oversteken, maakte gebruik van de val en rukte haar ketting van haar hals. Hierna zette hij het op een rennen. Het slachtoffer kwam er met een wond aan haar elleboog vanaf. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

8 reacties op “Vrouw bestolen in Otrobanda”

 1. Gert Dekker is denk ik niet van deze wereld. Even realistisch blijven Gert…

 2. Jammer genoeg gebeurd dit niet alleen in Otrabanda. Diezelfde dag is om 8 uur ‘s ochtends in Punda een 70 jarige vrouw van haar sierraden beroofd door 2 jongens. Veel van deze dingen komen niet eens in de media. Misschien beter, anders durft niemand meer de straat op. Criminaliteit is tegenwoordig de regel en niet meer de uitzondering.

 3. @ gerrit: het zijn lang niet alleen de chollers, voor die ben ik nog het minst bang. Waarom wordt deze mensen niet geleerd dat je moet WERKEN voor je geld ipv het te jatten. Wat een mentaliteit. Opvoeding misschien een idee?

 4. Dat is het nadeel van otrabanda! teveel zwervers! inplaats dat ze een keer van de straat worden geplukt om ze te laten werken, stranden schoonmaken, vuilnis opruimen langs de wegen, snoeien etc.. Geef ze een opvanghuis of breng ze naar een verplichte afkickkliniek die heb je hier ook voor zwervers om weer op de rechte pad te komen.

 5. Wilsoe zal wel weer zeggen.. eigen schuld moet je daar maar niet lopen op dat tijdstip met een ketting om. dan vraag je erom

 6. Gekt Dekker, op 15-07-2011 om 13:39

  Ongeacht waarom iemand rond die tijd ergens loopt, werk, enz enz. je hebt met je tengels van andermans eigendom te blijven.
  Om dan nog gewelddadig te worden is meer dan een gotspe.
  Snap eigenlijk niet wat rassenhaat in uw absurde lijstje doet.

 7. gebuurd hier in nederland ook dagenlijks

 8. Die halsketting brengt niets op. Motief voor de diefstal kan daarom nauwelijk geld of goederen zijn.

  Wat overblijft is:
  – wanhoop van een verslaafde
  – een trofee motief
  – persoonlijke vete
  – rassenhaat
  – aanleiding die de dame gaf.