• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De 23-jarige Wilbert Felida moest het drinken van een flesje frisdrank met de dood bekopen. Hij kocht een flesje Malta, wat een jaar over datum bleek te zijn, bij een minimarket in Bonam en werd na het drinken ervan onwel. Rond 18.00 uur gisteravond overleed het slachtoffer in het Sehos.

16 reacties op “Dood na drinken van frisdrank”

 1. Ook bij supermarkten verkopen ze producten die uit datum zijn. Ook met blikjes moet je oppassen. Niet vanuit het blikje drinken want vaak staan die blikjes in magazijnen en plassen ratten erop.

 2. Helaas voor de nabestaanden is cocaine de doodsoorzaak.
  Je weet dat als je met deze activiteiten bezig bent je een groot risico loopt.
  Kennelijk gaat geldelijk gewin voor verstand.

  Jammer van al die vooringenomen reacties.

 3. hahaha het was dus eigen schuld dikke buld en maar gelijjk kritiek spuwen
  en meneer CHURANDY heeft gewoon gelijk wacht eerst het onderzoek af voordat je gaat oordelen.

 4. Sorry maar, volgens outopsie rapport, was de malta dus de frisdrank niet oorzaak van zijn dood. HET echte OORzaak Was BOLITA die kaptop is gegaan in zijn maag….

 5. Ligt hier niet een taak voor Jacintha, kan ze zich eindelijk eens nuttig maken zonder al te veel inspanning of is dit zelfs teveel gevraagd ?

 6. Eigenlijk is het de taak van de overheid om de consumenten op het eiland een duidelijk uitleg te geven waarvoor en wat een “uiterste houdbaarheidsdatum” eigenlijk inhoud. En waarom men daarop heel goed moet letten. In het kort komt het op neer dat alles wat drank, geneesmiddelen, cosmetica en verpakte of ingeblikte etenswaren betreft van een uiterste houdbaarheidsdatum moet zijn voorzien. Deze middelen verliezen na die HHD hun versheid en zijn meestal een gevaar voor de gezondheid indien men ze toch nog consumeert!

 7. dit had voorkomen kunnen worden om te kijken naar de datum
  maar dat zien we vaker over het hoofd

 8. Dat gebeurt al jaaaaaaaaaaarren einde lijk moet er iets aan gedaan worden …. eindelijk ze hadden jaaaaaaaaarren niks aan gedaan

 9. Bij Centrum hadden ze enkele maanden geleden worst in de aanbieding die net over datum was. Tegenwoordig hebben ze de aanbieding nog, maar zijn de houdbaarheidsdata verwijderd. Daarnaast ook nooit wat kopen waar geen datum op staat, die is dan allang verwijderd. Waar blijft de overheid? Flinke boetes gaan uitdelen. Of moeten er meer doden vallen?

 10. Dit is heel erg voor de familie, vrienden! Veel sterkte!

  Als ik boodschappen doe let ik ook altijd op de vervaldatum maar soms vergeet je het ook! Ik blijf me irriteren dat je er op moet letten. Dan heb ik het over de supermarkten! bij de mini doe ik echt nooit boodschappen.

 11. Heel veel sterkte voor de nabestaanden!!!!!!

  Laten we eerst de onderzoek van het Openbaar Ministerie eens afwachten en weten wat de daadwerkelijke doodsoorzaak is.
  Dan pas kan je conclusies trekken.

 12. Een jaar geleden ongeveer heb ik joghurt voor mijn zoontje (toen 2 jaar oud) gekocht bij een supermarkt met meedere fillialen op het eiland. Dit product was 5 maanden overdatum. Ik kwam er pas thuis achter maar gelukkig net op tijd. Dus mensen let aub op. In mijn studententijd in NL heb ik bij de AH gewerkt, Elke avond moesten we schappen nalopen op producten die overdatum waren. Maar blijkbaar vinden ze het hier niet nodig.

 13. Wat erg zeg,zelfs schokkend om te horen!! Het word nu wel eens echt tijd dat er controle komt op alle winkels supermarkets,,eet tentjes enz,controle op het veodsel en op de Hygiene!! En ik weet zeker dat bijna alle winkels hier op Curacao gesloten zullen worden of boetes zullen krijgen!! Want met de hygiene op dit eiland is het zeer en zeer slecht gesteld!!
  En er worden demostraties gehouden voor tegen criminalieteit,voor onafhankelijkheid enz,laten we maar eens een demostratie doen voor controles op de hygiene in zaken,winkels!Want iedereen op dit eiland maakt gebruik van winkels,supermarkten en eettentjes,en je lees het,het kan nog je dood worden ook!!!!

 14. Wat erg zeg! Dit komt allemaal als je absoluut geen controle meer heb op al die snacks, toko’s, minimarkets, supermarkets, restaurants enz enz.
  Aan te raden is, voor jezelf, altijd goed kijken wat je koop en wat voor vervaldatum erop staat, en als er geen erops staat, laat maar staan, neem het niet mee, want er wordt ook met een type remover de data’s van de producten weg geveegd, om ze toch kwijt te raken van hun stock!
  Sterke aan zijn familie en kennissen.

 15. Jeetje!

 16. Een nogal onfrisse zaak… wat een drama. Had hij het flesje net gekocht in een winkel, of lag het al een jaar bij hem thuis?