• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een 49-jarige man is gisterenmiddag mishandeld door zijn 35 jaar jongere neefje. De familieleden kregen een discussie waar door het neefje hardhandig een einde aan werd gemaakt. Met een honkbalknuppel sloeg hij zijn oom zo hard, dat die met een gebroken arm naar het ziekenhuis moest.

Het slachtoffer is na het incident door familieleden naar het St. Elisabethziekenhuis gebracht. Naast een gebroken linkerarm had hij ook een wond aan zijn hoofd. Na behandeling van de verwondingen mocht het slachtoffer weer naar huis.

Aanhouding
Het jongetje is door de politie aangehouden in een huis aan de Daimarieweg en vervolgens overgebracht naar het Bureau Jeugd- en Zedenzaken. Daar zal de zaak verder onderzocht worden.

7 reacties op “14-jarige slaat oom met honkbalknuppel”

 1. nee,dit kan niet !!!!!!

 2. misschien is het jongetje wel ooit door die oom misbruikt.
  en was zijn woede terecht……

 3. “Groot nieuws in Curacao” “In Nederland lokaal nieuws” Beste Gerrit, met 130000 inwoners op die paar vierkante kilometer is ALLES in Curacao lokaal nieuws. De gemiddelde Nederlandse gemeente is groter dan Pais Korsow.

 4. Dit is groot nieuws op Curacao en in Nederland pagina 10 of alleen lokaal.

 5. is toch de noormaalste zaak van de wereled !

 6. Het zijn van die dingen die overal ter wereld gebeurt.Laten wij niet overdrijven.Die jongetje was gewoon een beetje boos.

 7. Tja. Als het neefje een wapen had gehad, zou hij zijn oom hebben doodgeschoten.
  Gewoon, omdat zulke dingen gebeuren op deze klip.