• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – Twee buren in Sans Souci werden gisteren opgeschrikt door een brute overval. Bij één van de buren werd ingebroken en een flinke som geld gestolen. Zijn buurman kwam poolshoogte nemen en werd vervolgens in elkaar geslagen en beroofd. De overval werd gepleegd door drie mannen.

De politie kreeg woensdagmiddag melding van de inbraak. Degene die de melding gaf vertelde dat hij vreemde geluiden uit het huis van zijn buren hoorde komen en poolshoogte ging nemen.

Beroving
Hij zag twee mannen uit het huis komen en wist er één te pakken te krijgen. De andere inbreker rende naar een klaarstaande auto en pakte een vuurwapen. De man liet de andere inbreker toen los, werd in elkaar geslagen en beroofd van zijn blackberry.

Gevlucht
De mannen zijn ervandoor gegaan in de auto, waarin een derde verdachte zat. Eén van de mannen had zijn gezicht bedekt. De politie is op zoek gegaan naar de auto, maar heeft die nog niet kunnen vinden. Het onderzoek is in volle gang.

11 reacties op “Gewelddadige inbraak in Sans Souci”

 1. wat een criminaliteit daar op curacao,absoluut geen vakantie-paradys..Lees vergeperst dagelijks,maar elke dag is het wel raak..Politie moest zich schamen,130000 inwoners op een eiland,ik snap als buitenstaander niet dat de criminaliteit daar zo hoog is,,,slecht voor de toeristen-industrie.politie moet wakker worden,door eiland veiliger te maken voor de burgers en de toeristen,anders zinkt het eiland weg,blijven toeristen weg ,wat slecht is voor de economie..Weet je wat ze moeten doen daar;iedereen verplichten om DNA af te staan,of vrijwillig.Want ook met vrywillige DNA kun je op Curacao ,al een heel eind komen..Een data-bank met DNA,en curacao zal in een mum van tyd,nagenoeg crimineel-vry kunnen worden..Ik heb niets te verbergen ,dus mijn Dna mogen ze hebben,liever vandaag dan morgen.Doe je ding regering,en los het op ,anders komen er straks helemaal geen toeristen meer,en hebben jullie ook geen centjes meer..

 2. Ongelooflijk dat het gewoon overdag gebeurt. De politie moet gewoon meer invallen gaan uitvoeren! Ze weten wie de daders zijn.

 3. Waarom reageren onze pro regering vrienden nou nooit in dit soort topics… ??

 4. als je een gun en wilt kopen moet je even naar de barkjes gaan ….die venezolanen kunnen je aan alles helpen…echt alles is mogelijk ! met kogels ! waarom ? om mezelf mijn eigendom en mijn leven te beschermen omdat deze Regering geen zekerheid bied ! en we nu echt goed op weg zijn naar de VERDOEMENIS …

  Onafhankelijkheid HAHAHAHAHAHAHAAHHA NOS MES POR HAHAHAHAAH 10 10 10 HAHAHAHAHA politiek HAHAHAHAHAAH isla HAHAHAAHA WECHI hahahahahaha
  Infrastructuur MMUHWHWHAHAHAHAHAHAHAH politiekorps waar ?
  het word gewoon tijd om ook de wat mindere onder ons even duidelijk en eerlijk te vertellen dat we het niet alleen kunnen…. en dat dit hopeloze gedoe over onze toekomst al lang doorgetrokken zaak is….. FLUSH!

  ik blijf echt lachen op deze klip !

 5. DEZE REGERING IS ZO ZWAK als een junkie zelf !
  en de maatregelen om dit tegen te gaan zijn er niet en zullen er nooit zijn !

  ongerstudeerde komen niet aan de bak ! deze mensen leefde van de drugs handel naar Europa oa NL en brachten euros terug … Nu stop je deze mensen die afhankelijk geworden zijn ( waren ) van deze handel naar het buitenland… en deze mensen moeten nu ook verder…. ja met een 100% controle houd je 100% van je problemen hier !

  Deze wereld is al te ver door gedraaidt …. ( PING……mijn blackberry krijgt net een message …. de Girobank is weer overvallen )

  en dat gaat maar door op deze klip…

  HET IS TE LAAT beste mensen …SLUIT JEZELF MAAR OP want deze overheid heeft geen macht meer … op niets ! slavernij ,drugs en corruptie hebben curacao gemaakt wat het hedendaags is … als we onafhankelijk willen worden… moeten we toch wat exporteren ! aangezien we helemaal geen grondstoffen hebben …

  het toeristme is een BOOM mensen… en zal zich niet tot stand houden aangezien deze mensen een nog makkelijkere prooi zijn !

  BANANA REPUBLICA 10 10 10 esun mes !

 6. @Benitozorya;
  Legaal wapen bezit OKE ik ben voor maar ook tegen.
  Mijn voor: Gebruik ter verdediging van eigen huis en haard.
  Mijn Tegen: niet iedereen ziet het verschil tussen crimineel en gast.

  Ik geef een voorbeeld.
  Ik ga naar mijn nicht die achter ons woont, open het schuifhek en ga naar binnen. Hekwerk zit dicht dus ik rommel wat aan het hangslot. Merk dat het op slot zit. loop nu naar het raam en tik erop. Niemand. misschien zijn ze achter dus ik loop naar achteren. Op dat moment komt de buurman en lost een schot.

  Later verklaard hij aan de politie dat hij dacht dat het een inbreker was.

 7. straffen zijn te soepel voor het type crimineel dat hier rondloopt. Overval moet automatisch 15 jaar zijn, moord en verkrachting minimaal 25 to life

  we zullen dan wel zien wie zo stoer is om dan crimineel te worden

 8. als de regering corrupt mag zijn denken de mensen dat ze ook van alles kunnen maken.
  waar staat de K voor in MFK? Korrupt.
  ik denk het want waarschijnlijk konden ze bij het verzinnen van de naam nog niet spellen.

 9. Het toelaten van wapenbezit zou denk ik een positief effect hebben op de criminaliteit op Curacao. Op het moment is het zo dat overvallers en inbrekers in de meeste gevallen wel over wapens beschikken. De slachtoffers hebben echter niets om zich mee te beschermen. Geef de burgers de verantwoordelijkheid om een wapen te dragen ter bescherming van henzelf en hun gezin. Misbruik dient uiteraard zwaar bestraft te worden. Zonder meer. Welke politieke partij is voor?

 10. de politie moet alert zijn in het verkeer,daar moet je criminelen onderscheppen

 11. Guns for law abiding citizens perhaps? Soms snap ik Amerika niet maar soms snap ik ze wel! Ik kan me heel kwaad om deze situaties maken en in dit geval guns for all law abiding citizens. Maar aan de andere kant.. wat is law abiding op Curacao?