• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Openbaar Ministerie heeft vanmiddag huiszoekingen verricht bij kantoren en de woning van Robbie dos Santos, eigenaar van Robbie’s Lottery. De huiszoekingen vonden plaats in het kader van het lopend strafrechtelijk onderzoek naar fiscale fraude, valsheid in geschrifte en het witwassen van geld.

Tijdens de huiszoekingen op Sint Maarten en Curaçao werd op beide eilanden niemand aangehouden. Dos Santos is een halfbroer van minister van Financiën George Jamaloodin. Jamaloodin werd onlangs samen met partijgenoten beschuldigd van corruptie. Mede hierom beloofde de Nederlandse minister van Koninkrijksrelaties Piet-Hein Donner een onderzoek, dat zich ook toespitst op vermeend corrupt gedrag van Jamaloodin.

11 reacties op “Huiszoekingen bij Robbie dos Santos”

 1. @ Boies: We hebben hier een minderheidskabinet. De drie partijen willen 1 ding – de MACHT – en alle partij idealen en regeerprogramma’s zijn daaraan ondergeschikt. Ze werken volledig langs elkaar heen en als de ene partij in de ander zijn vaarwater komt of zijn belangen overtreedt snauwen ze even naar elkaar, maar sussen het weer voordat de regering valt. Want stel je VOOR dat ze oppositie moeten gaan voeren.

  Het enige goede aan Wiels is wat mij betreft dat hij zich zo vel uitspreekt tegen corruptie. Door niets te doen maakt hij zichzelf eraan medeplichtig!

  Wanneer, oh wanneer, staat er een partij op die op professionele wijze wat wil maken van dit land… you have my vote!!

 2. Dat illegale bouwen op Caracasbaai, was/is dat ook niet een activiteit van deze zelfde Dos Santos, de man die zich helemaal niets van de geldende wetten en regels aantrekt maar als opperhoofd doet en laat wat hij wil, hij betaald Schotte er tenslotte voor.

 3. @gerrit, Wiels is er van de hoogte.. Hij heeft al een paar keer aangegeven dat de MAN en MFK corrupt zijn.. maarja als je dan toch met deze partijen gaat samenwerken..

 4. Wanneer zal Wiels optreden? Hij is toch een fel tegenstander van corruptie? Daarom is hij toch in de regering gestapt om dit aan te pakken.

 5. Vreemd ook dat twee broers van Robbie dos Santos een hoge positie hebben gekregen:

  quote Een andere broer van Dos Santos is Amparo, die nu president-commissaris is van Curaçao Ports Authority en ook zitting heeft in andere commissariaten unquote

 6. Tja, het is en was toch duidelijk dat die MFK een maffiabende is! Laten we echt hopen dat ze allerlei bewijzen vinden zodat deze regering op kan doeken, wat een schande is voor Curacao!

 7. Ach die hele partij MFK is met vooropgezet plan opgericht. Een grote maffiabende!

 8. Jamloodin blijf aub lekker op vakantie en geniet van je leven zonder te werken.

 9. Oei, oei, oei. Dit wordt spannend! De krachtmeting van de machten achter het scherm.

 10. Nee, ik kan het eigenlijk nog niet geloven, is Donner toch via een slinkse omweg bezig de MFK, Jamaloodin en Schotte door te lichten. Zoveel sneaky-heid had ik nou nooit achter hem gezocht. Nou van mij krijgt hij een paar plus punten.

 11. Was tijd om dat te doen..