• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De moederliefde was gisteren bij een vrouw die haar dochter in Otrobanda bezocht ver te zoeken. Rond 21.00 uur klopte de moeder bij haar dochters huis aan waarna het tweetal in een ruzie verzeild raakte. De ruzie liep uit de hand en de vrouw stak haar dochter met een scherp voorwerp in haar arm.

Volgens de politie was de dochter niet zwaar gewond. “De huisgenoten van het meisje hebben de politie gebeld en het meisje is naar de polikliniek gebracht. Daar werd ze al snel doorverwezen naar de huisarts. Ze is er met een klein wondje aan haar arm vanaf gekomen.”

Niet vervolgd
Tot nu toe is de moeder nog niet op het matje geroepen. “Het meisje zou vanmorgen aangifte komen doen, maar is niet op komen dagen. De kans is aanwezig dat ze ook geen aangifte meer komt doen en dan wordt haar moeder niet vervolgd.” Volgens de politie is de moeder een probleemgeval en zijn er vaker incidenten.

2 reacties op “Moeder valt dochter aan”

  1. Koeiman; daar heb ik niks aan toe te voegen!

  2. Ik kan mij niet voorstellen , dat OM deze moeder niet vervolgd.
    Juist de kleine delicten die strafbaar zijn met of zonder aangifte zou primair vervolgd moeten worden. Dan geeft je een signaal uit als OM, dat het niet mag! Kleine vergrijpen worden straks, moord of doodslag. Het is jammer!! Tja, ik kan mij nu voorstellen, waarom er gèèn respect is voor autoriteiten op Curaçao.