• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie stuitte zondag tijdens een patrouille in Otrobanda onverwachts op een drugsdeal. Zij zagen een 21-jarige man drugs kopen bij een andere man. Zaterdag waren zij op jacht naar illegale speelautomaten en tikten er twee op de kop. Ook maandag moesten zij uitrukken.

De politie deed zaterdag ronde bij dertien restaurants en snèks op het eiland. Zij waren op zoek naar illegalen speelautomaten en troffen er één aan bij Bimbi Restaurant en één bij Ming Fei. De automaten zijn in beslag genomen. Bij Ming Fei arresteerde de politie ook een 24-jarige Jamaicaan die illegaal verbleef op Curaçao.

Drugsdeal
De 21-jarige jongeman die in de Nasisteeg in Otrobanda een drugsdeal sloot, maakte zich in eerste instantie uit de voeten waarbij hij een portemonneetje op de grond gooide. De politie kreeg hem en het portemonneetje met 25 pakjes base te pakken. De jongeman is aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet en de drugs is in beslag genomen.

Arrestatie
Maandagmiddag heeft de politie een 31-jarige verdachte aangehouden in de Conscientiesteeg in Otrobanda. De verdachte is aangehouden op verdenking van medeplichtigheid aan het plegen van een inbraak met geweld op 28 juni dit jaar.

2 reacties op “Nieuws van de politie”

  1. Volgens mij als de politie een helicopter hebt ,, dan kunnen ze een keer per dag boven curacao vliegen … dan gaan die boeven 3 keer nadenken voordat ze een overval plegen ..wat zou een nieuwe helicopter kosten ?

  2. Eindelijk eens actie van de politie,,,,nu nog er jullie dagelijkse werk van maken en dagelijks op pad gaan…. en hoe meer politie op straat,hoe vaker dit soort nieuws!!