• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie zat niet stil de laatste de dagen. Vrijdagnacht stuitte een patrouille toevallig op een jongeman met een vuurwapen en later moesten zij uitrukken in verband met een verkeersongeluk. ’s Middags kwam er een melding binnen van geweldpleging en diefstal.

Rond 00.00 uur vrijdagnacht patrouilleerde een politiewagen in Seri Kandela en omgeving toen zij verderop twee jongemannen zagen zitten bij een huis. Toen één van de jongens de wagen in het vizier kreeg, zette hij het vrijwel meteen op een rennen waarop de politie een achtervolging inzette. Ze wisten de 24-jarige jongen in de kraag te vatten en troffen een vuurwapen aan. De jongen is in de boeien geslagen en het wapen in beslag genomen.

Verkeersongeluk
Een paar uur later, rond 05.00 uur ’s morgens, kwam er een melding binnen van een verkeersongeluk bij de ingang van Kloof. Eenmaal aangekomen troffen zij twee bewusteloze mannen aan en een auto die over de kop geslagen was. Onderzoek wees uit dat de bestuurder erg hard had gereden en in de bocht controle over het stuur was verloren. Eén van de mannen was gewond boven zijn linkeroog en had pijn aan zijn nek, de ander sprak over pijn in zijn borst. Beiden zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Klemgereden
Vrijdagmiddag rond 14.00 uur reed een 31-jarige man op de Lyraweg toen een vrachtwagen met zand voor hem de weg opschoot. De wagen reed steeds langzamer en achter hem kwam een persoonsauto aangereden. De persoonswagen reed de man klem waarna twee van de drie inzittenden de auto uitkwamen. De man werd geslagen met de achterkant van een pistool en bestolen van een groot geldbedrag en een damestas. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis en van de verdachten ontbreekt nog ieder spoor. De politie roept iedereen die iets heeft gezien op de Lyraweg ten hoogte van Girouette, op contact op te nemen via 8666140, 8666192, 911 (24 uur) of 108 (anoniem).

2 reacties op “Politie sluit werkweek druk af”

  1. De vrachtwagenchauffeur moet toch makkelijk gevonden kunnen worden!

  2. Zelfs vrachtwagens met zand doen al mee met berovingen gaat de goede kant op!