• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De leerlingen van het Educatiecentrum van de Fundashon Gerrit Schotte hebben het schooljaar met goede resultaten afgesloten. De stichting geeft leerlingen huiswerkbegeleiding in het centrum van MFK. Twee leerlingen vielen in de prijzen, omdat zij alleen voldoendes hebben behaald.

Tijdens twee feestjes, op 30 juni in de Burger King en gisteren op het Gomezplein werden de goede resultaten gevierd. Twee van de tien leerlingen die dit schooljaar begeleid werden door leerkracht Hendrik Schotte kregen gisteren zelfs een prijs uitgereikt, omdat al hun cijfers voldoende waren. Minister-president Gerrit Schotte reikte de prijs uit.

Educatiecentrum
Het Educatiecentrum heeft als doel kinderen van ouders met een laag inkomen gratis ondersteuning te bieden bij hun schoolprestaties. Dit doen ze door de kinderen toegang te geven tot internet om oefeningen te doen en informatie op te zoeken. Daarnaast bieden ze begeleiding, hulp bij tekortkomingen, tips voor studieaanpak en hulp bij het leren formuleren van doelstellingen.

2 reacties op “Hoge cijfers leerlingen Educatiecentrum”

 1. Waar gaat dit over?? Of er niets belangrijkers te doen is op deze klip. Het wordt tijd dat Schotte prioriteiten gaat stellen en zich met regeren bezig gaat houden, als hij dat tenminste kan. Daar is overigens tot nu toe niets van gebleken. Tja als schoothondje van Wiels fungeren en zelf geeeen enkel beleid hebbe. Alleen je zakken vullen met de dagvergoeding.
  Heeft waarschijnlijk alles met zijn eigen PR te maken.

  Gelukkig hebben de bewoners van Curacao hem inmiddels door en is hij al door de mand gevallen.
  De afrekening komt binnenkort.
  Ik lees overigens niets meer over zijn kogelvrije vest.

 2. Prijzen omdat ze alleen maar voldoendes hebben gehaald? Dat is toch niet meer dan normaal? het moet niet gekker worden..