• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een ochtendwandeling ging een Amerikaans echtpaar vanmorgen niet heel goed af. Zij waren onderweg naar hun hotel bij Seaquarium Beach toen een overvaller de rust verstoorde. De man had het gemunt op de tas van de vrouw.

De man liet de tas van zijn vrouw echter niet zonder slag of stoot gaan en raakte in gevecht met de overvaller. Helaas kreeg de misdadiger bijval van twee andere mannen die hem te hulp schoten. Een van de drie overvallers haalde tijdens de worsteling een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij de man aan zijn rug verwondde.

Alarm
De buit voor het stel overvallers was 15 dollar en een onderwatercamera. Het echtpaar heeft het hotel weten te bereiken waar de politie gealarmeerd is. De gewonde man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn toestand is stabiel.

19 reacties op “Amerikanen overvallen op klaarlichte dag”

 1. Ik begrijp niet warom op titreren zoek een bant of ga krant verkopen ik kom deze jaar naar kor ik hopt dat do mensen Niet op ons Loren want ik zegt je erlijk ik doe het niet. Ok niet bij mij zijn en voor de twee toeresme os niet erg maar erg is saneer zee turug nar ze kaant ga dan is het trits wet je warom triest omdat hij en zij ken niet ander vertellen. Alten Elena ok me asem met over vaal zet Julio kor in de put ok haai bon pa NOS Hans bon di dios

 2. Het grappige is dat dezelfde mensen die toeristen beroven, ermee instemmen dat curacao onafhankelijk moet worden, met als gevolg dat we nog meer op tourisme moeten steunen.

  ik snap echt niet dat deze gasten niet inzien dat ze hun eigen land om zeep helpen vanwege pure luiheid! Zoek gewoon een baan dan.

  Ik werk hard voor m’n geld en dan denk jij even alles mooi van me af te komen pakken……. ze moeten t bij mij niet proberen hoor

 3. Wiels pleit voor onafhankelijkheid. Kan een onafhankelijk Curacao gaan steunen op toerisme? oa. Toeristen worden overvallen. Gobiernu doet niks tegen het lionfish probleem. Straks hebben we ook geen duiktoerisme meer.
  Voor meer info over het lionfish probleem op Curacao, bekijk of join de groep Lionfish Hunters Curacao op Facebook.

 4. Erg dat dit zo moet gaan, Ik was pas ook aanwezig bij de gewapende overval in suikertuintje. Dat was ook op klaar lichte dag. Waar gaat dit heen?
  Zo meteen blijven de toeristen ook weg en dat is nu juist waar we het vooral van moeten hebben hier op ons eiland.

 5. De pakkans is natuurlijk bijzonder klein hier op het eiland. En de politiek, ja die zwijgt. Wiels met zijn grote mond hoor je niet.
  Die heeft het te druk met het zaaien van tweedracht en reisjes naar Nederland.

 6. Weer een aanval op het welzijn, op het vertrouwen in de maatschappij, op ‘je op je gemak voelen op het eiland Curaçao’. Trieste ontwikkeling; ik zou bijna onze emigratieplannen willen schrappen, maar ik heb een klein vertrouwen dat de overheid er wel iets aan gaat doen. Toerisme is namelijk big business geworden op het mooie eiland en onder druk van al die hoteliers moet de overheid toch IETS gaan doen? Lijkt mij, maar ik ben maar een idealist.

 7. Nederland is ook niet veilig je heb ook bepaalde steden waar je op moet letten.
  Elk land heeft wel wat en dat geld ook voor nederland.

 8. Waarom maken ze geen promenade van Breezes naar Lions Dive via het strand. Dan kunnen de toeristen daar veilig lopen?

 9. Ja,ik kan me wel voorstellen hoe het is als je overvallen wordt ! Maar overal wordt er tegenwoordig wel rottigheid uitgehaald.De regering moet wat doen hieraan,maar ja,,de hele regering is over het algemeen niet te vertrouwen.Pak de rotzakken hard aan en laat ze maar brommen in KORAALSPECHT!Ik zelf,van hollands komaf,kom om de 2 of 4 jaar vakantie vieren met gezin,alles gaat tot nu toe goed!De eerste keer ging ik 2 weken alleen, bij mijn schoonfamilie,ook alleen naar Punda,Otrabanda!maar dan praat ik over28 jaar geleden en tijden veranderen,dat is waar!
  Maar ik zal altijd naar dit eiland blijven komen met mijn gezin,zeker de kinderen genieten hiervan! DUCHI KORSOU,MI STIMABU!

 10. De oplossing is intensieve controle en kost veel geld.

 11. Wij komen hier al vele jaren naar het mooie Curacao om vakantie te vieren.
  Maar merk ook dat de criminaliteit aan het toenemen is. Voel me niet veilig met mijn gezin en denk dan ook dat dit helaas de laatste keer is dat we hier komen.

 12. Niet normaal, en heb je toevallig een basebaal bat bij je en je ramt ze in elkaar dan ga jij de bak in.. check deze clip

  http://worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh1bU75xMHdx3Qwriz

  als we zo te werk gaan hier , zul je zien hoe snel het op houd..

 13. @Chris, je kan maar beter weggaan want deze regering heeft totaal geen intentie om hier wat aan te doen. alleen maar zakkenvullen en reizen.. Curacao gaat heel snel de kant van Colombia Jamaica Trinidad en Suriname op.. binnenkort maken ze je eerst af voordat ze je beroven.. Regering doet niets dus burger milities is de enige optie!

 14. 48 uur op het eiland. Ga je een leuk duikje doen denk je!
  Director’s bay, sinds 5 maanden zit daar een bewaker!! Goed werk denk je!
  kom je boven na je duik, arme man machete op zijn keel gezet en onze OPEN!!! auto de ruit ingeslagen om te kijken wat er in zit!!
  Dit allemaal vanmorgen gebeurd!! SUPER DAG

  Leg dat maar uit aan je gast die net 48 uur op ons DUSHI KORSOU is!!!!
  Ach, maak je niet druk, dit is al het 3e (!!!) raam dat ingeslagen word in mij toch al open gelaten auto!!!

  Waar gaan we heen op ons DUSHI KORSOU!!!!!???
  HEEELP

 15. Ach ja regering moet prioriteiten stellen dus was de naamsverandering van PSC het alle belangrijkste..

 16. Nu snap je waarom een curacaoenaar nooit gaat wandelen! Voor alle stukjes pakken ze de auto.

 17. Typisch Curacao. Misdaad is just a way off life hier.
  Gestoorde criminelen hebben vrij spel op dit eiland.

 18. die mkkomen voorlopig niet terug naar Curacao en zullen zeker geen reclame maken voor ons dushi Korsou…
  dit kost de gemeenschap en de toeristen industrie weer heel veel geld.
  zo een imbeciel, die niet wil werken…

 19. En nog eentje.. En wel in de ochtend 0_o Het begint toch echt erge vormen aan te nemen! Hoop dat deze jongens snel en vooral HARD aangepakt worden.. ook al zie ik het niet 1 2 3 gebeuren..