• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Ook de prijs van een busritje moet het ontgelden. Door de prijsstijging van benzine, zal een kaartje van 1,60 stijgen naar 1,80 gulden. De busprijzen gaan met 10 tot 12 procent omhoog, vertelde minister van Financiën George Jamaloodin gisteren bij Telenotisia.

8 reacties op “Buskaartje voortaan 1,80”

 1. @Wimpiri, ja maar Wiels zegt altijd voor het VOLK te spreken en hij doet alles voor het VOLK. En hij doet alles in de wens van het VOLK en spreekt namen het VOLK. Nou weet ik zeker dat het VOLK hier niet mee eens is dus dient Wilders Wiels actie te nemen!

 2. @E.MAduro, wie denk je wie Wiels en Schotte financieel steunen? Idd de elite

 3. Jammer dat Wiels, wonende op BBou, zich niet realiseert dat juist de mensen daar het zo moeilijk hebben. Een ritje naar de stad – overstappen – kost de mensen dus al heen/weer 8.20. Misschien kan hij ze daarbij helpen.
  Wat een slecht mens is dit toch. En in zijn kielzog de andere zakkenvullers erbij,. schandalig.
  Lanta por fabor, mensen.

 4. Ik roep het al zo vaak, maak de busjes gratis en verhoog de wegenbelasting op auto’s om het te betalen! Simpel, effectief en budget neutraal!
  Wiels, Schotte, kom op zo moeilijk hoeft het toch niet te zijn of zijn jullei er stiekem alleen voro de elite??

 5. @Juny, so what, zolang hij het kan betalen is er niets aan de hand toch, dat hij het kan betalen van onze belastingcenten is een andere zaak, maar daar pakken wij hem nog wel op.

 6. Wiels, Gerrit schotte (Clowns van Curacao) Het reinste Kiezersbedrog. We hebben een raffinaderij hier en betalen dubbel aan onze benzine.
  Smoesjes dat anders Curoil failliet gaat.

  Wat nu Curoil als BOO het compleet begeeft????
  Dan zal je moeten importeren.
  De bevolking betaald het gelag.

  CURACAO WAKE UP

 7. Zoals altijd laat Wiels het weer afweten wanneer het te moeilijk wordt. Kiezersbedrog alom!!!!!!! Pueblo di Korsou, lanta por fabor!!

 8. Mr Wiels. het VOLK kan dit niet betalen!!!