• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte is met een kleine delegatie gisteren vertrokken naar Caracas. De premier is in Venezuela voor de viering van 200 jaar onafhankelijkheid. De premier is uitgenodigd door de Venezolaanse minister van Buitenlandse Zaken Nicolás Maduro.

De reis naar Caracas is verzorgd door Venezuela. De premier en zijn delegatie vlogen met een venezolaans chartervliegtuig naar Caracas. De festiviteiten rondom de viering van 200 jaar onafhankelijkheid begonnen vanochtend om 10:00 uur. Naast de viering is er volgens Schotte ook tijd om onderwerpen te bespreken die Curaçao en Venezuela aangaan.

4 reacties op “Schotte in Caracas”

 1. Ik begrijp wel waarom MP Schotte meteen opstond toen hij een uitnodiging kreeg; op het laatste moment dachten ze toch nog aan hem. Normaal wordt hij genegeerd door zijn overbuurman en nu werd hij zomaar uitgenodigd. Dan moet je wel in de houding springen…..
  Lekker met een privé vliegtuig opgehaald worden door de overburen voor een feestje.
  Lijkt me heerlijk… er even tussen uit… op Curacao is het toch alleen maar gezeur.
  Meteen belangrijk zijn en een a afspraak regelen met de PDVSA om over de vervuiling van de Isla te praten. Iedereen weet nu al dat dit geen zin heeft, maar het staat goed op zijn C.V.
  Ik heb een vraag aan MP Schotte: wanneer ga je regeren, of laat je dat aan Wiels en Cooper over.
  De criminaliteit heeft inmiddels wel een hoogtepunt bereikt, ik hoor niet anders dan overvallen en berovingen in mijn omgeving. Straks komt er geen toerist meer naar Curacao, dan hebben we ook geen inkomsten meer. dus meneer Schotte zorg dat de politie goed gaat functioneren.
  Ik las ook laatst een ingezonden stuk van Amerikanen die hier een 2e huis hadden en na 90 dagen het land moesten verlaten omdat dit in de wet staat? Ze mochten pas in 2012 weer naar hun eigen huis gaan, deze mensen zullen snel hun huis hier verkopen en hun geld elders uit gaan geven. Is dat slim van die wet? Moet die wet niet eens aangepast gaan worden, want een hoop inkomen gaat verloren door dit soort domme regeltjes.
  Kortom Schotte: ga regeren en ga ook in de leer bij die andere buurman van Aruba. Meneer Eman heeft inmiddels de boel aardig op de rails gezet. Aruba is geen verloren land meer, hnopelijk zullen we dat ook eens van Curacao zeggen, maar helaas met deze coalitie zie ik dit niet op korte termijn gebeuren.

 2. @Beauty, ik probeer altijd het positieve in dingen te vinden, misschien heb je gelijk en zit ik er weer een keertje naast.

 3. Haha, all expenses paid? Dream on. Dat komt uit onze tax guldens… Die Cesna Citation is gehuurd. Schotte likes to spend a lot of moolah…

 4. De feestcomissie realiseerde zich plotseling dat er geen buitenlandse gasten waren uitgenodigd en dat kan natuurlijk niet op zo’n groot feest. Maduro kwam toen met DE oplossing; weet je wat, we nogigen die clown uit Curaçao uit “all expenses paid” dus die accepteert zelfs deze lastminute uitnodiging wel. Jammer, maar Jasje mocht niet mee, kwestie van laadvermogen in zo’n klein vliegtuig.