• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Kadavers, etensresten en tuinafval worden regelmatig zonder pardon gedumpt in Parke Roi Rincon. Dit weekend was het weer raak en werd er een dode geit aangetroffen in het park. Stichting Uniek Curaçao roept getuigen op die gisteren iets hebben gehoord of gezien in de buurt.
Om het dumpen van afval en kadavers tegen te gaan is er meer bewaking ingezet in het park, maar dit belet de dumpers niet om alsnog hun vuil bij de ingang te deponeren. Vooral in het weekend neemt het dumpgedrag erg toe wanneer er geen bewaking is. Vanaf volgende week zal er dus ook juist dan beveiliging worden ingezet om eventuele dumpers in de kraag te vatten.

Informatie
Iemand die meer weet over het voorval kan contact opnemen met Stichting Uniek Curaçao via 462 8989 of 462 6632. Met de juiste informatie zal de stichting de politie en het Openbaar Ministerie aanmoedigen tot opsporing en vervolging over te gaan. De daders die de geit achterlieten, hangt dan een schadeclaim boven het hoofd.

4 reacties op “Rincon weer slachtoffer van dumping”

 1. ook Ronde klip….zou een toeristische trekpleister worden….. VOOR DUMPERS ja !….trieste bende alleen maar …. overal om me heen ! het is geen toeristische trekpleister maar een staph infectie die al since er plastic en rotzooi was is ingeburgerd.

  we passen ons niet aan maar de natuur zal terug slaan want jullie jeugd zal de klappen krijgen… de ziektes de ellende curacao youth is poisioned already !

 2. Inderdaad, het blijven grote porko’s! De YdK’s houden helemaal niet van “”hun”” eiland, er wordt jaren al rotzooi overal gegooid! Het is niet alleen St Jorisbaai, het is overal zo. En maar afgeven op de Nederlanders! b.v. Grote Knip: overal troep zoals afval van BBQ en botjes in het zand, stranden zoals Porto Marie, Jan Thiel, Cas Abao wel schoon, en waarom? Juist, wordt onderhouden door de juiste mensen!!
  De YdK’s (enkelen uitgezonderd) zijn inderdaad vuilakken en respectloos tegenover Korsou!

 3. Nestvervuiling en toevallig (???) wel veroorzaakt door 90% van de YdK’s! Geen respect voor eigen habitat, maar wel als een volleerd Calimero zeuren over houding makamba’s. Geen flauw benul van enige zelfreflectie en respect voor eigen omgeving. Gewoon alle vuiligheid dumpen en snel naar de sneck om kritiek op anderen te leveren. Wel eens bij St Jorisbaai geweest?? Om te huilen, porkos sushi!!

 4. Wat houden YDK toch van hun eiland.. lekker alles in de natuur gooien