• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft in een brief president Hugo Chávez namens het land en de regering van Curaçao beterschap gewenst. “Met veel verdriet heb ik kennisgenomen van uw gezondheidsproblemen en ik vind het moeilijk om de solidariteit die ik met u voel in woorden uit te drukken.”

“In de naam van het land en de regering van Curaçao wil ik u mededelen dat u in onze gedachten en gebeden bent, dat u sterk wordt en boven deze onverwachte ziekte komt”, schrijft Schotte verder. “We wensen geestelijke en rust voor uw herstel.We zijn er zeker van dat u terugkomt en dat u door kan gaan met u werk voor het volk van Venezuela.”

Kanker
De Venezolaanse president maakte donderdagavond bekend dat hij kanker heeft. Hij heeft zich in Cuba laten opereren, daar werd een kankergezwel uit zijn bekkenstreek verwijderd. Het is niet duidelijk of het om een kwaadaardige of goedaardige tumor gaat.

11 reacties op “Schotte wenst Chávez beterschap”

 1. NELL, hebje wel eens gehoord van Mision Milagro? Wel Nell er zijn twee vluchten per week vanuit Venezuela naar Cuba alwaar de Venezolanen, niet alleen de armen, ook midden klassers kunnen opteren voor operatieve ingrepen waar het o.a. het gezichtvermogen wordt hersteld. Als je over Venezuela je opinie wil geven moet je je zo nu en dan bezighouden met de gepastte literatuur over dit land. Zo hoef je niet in de Venezolaanse regeringscijfers te geloven want de UN afdelingen die gezondheidscijfers, onderwijscijfers en economische cijfers van dit land opgeven kan je ook op deze sites raadplegen. Als je altijd rechtse berichtgeving lust dan blijf je altijd bezijdens de waarheid.

 2. roperto rumay, ga eens met die venezolanen praten, die niet op deze man heeft gestemd! Armoede ten top, je moet wel je blik openhouden? En die kunnen niet weg om een operatie te ondergaan in Cuba! Sterker, ze hebben nog steeds geen medische hulp en ik reageer wel, omdat ik teveel venezolanen ken, die te lijden hebben onder het juk van deze man! En helaas voor jou, de kennis die je zou moeten hebben ontbeert je, of is misschien wel selectief!

 3. Schotte blijft maar slijmen met de buren.
  en wat doen de buren, gewoon hem negeren……
  dat zou iedereen moeten doen….

 4. Trupial, om bij te komen moet je tenminstte de geschiedenis van de laatste tien jaren van de gebeurtenissen in Venezuela lezen. Heel wat he? Ja dan zal je merken dat de arme mensen en dat waren heel veel en nu elke dag minder, geen medische hulp kregen aangezien niet een medische hulpverlener deze wijken wilde bezoeken. In 2003 na de staatsgreep heeft de President met de z.g. Barteldeal, olie voor medische hulp, 20.000 Cubaanse dokters e.a.medische specialisten in Venezuela gehaald. Weet wel dat deze professenals waar je het over hebt tezamen met de 18.000 mensen van de Olie industrie hebben gestaakt en het volk kwam zodoende zonder medische hulp te zitten, voor een week nog wel. Reageren op iets doe je als je eerlijk bent met kennis van zaken en zeker kennis over het Latijns amerikaans gebeuren.

 5. Juny je weet niet waarover je praat en laat je gewoon misleiden.

 6. beterschap wensen moet je altijd doen als iemand een kankergezwel heeft, ondanks dat het Chavez is. Belangrijke buurland om economisch zaken mee te doen. Dan hoef je nog niet eens te zijn met zijn politieke visie!

 7. Tijd voor Chavez om eindelijk eens voorgoed van het (politieke) toneel te verdwijnen…

 8. Trupial en Juny, julie lijden aan mental slavery.

 9. Waarom laat Hugo Chaves zich in Cuba opereren? Eerst de Venezolaanse doktoren het land uitpesten en er Cubanen voor in de plaats laten komen en dan zelf naar Cuba vluchten voor een operatie. Er is aan het begin van het jaar in Venezuela voorspeld, door een helderziende, dat hij dit jaar zal sterven. Is hij zo bijgelovig dat hij niemand in Venezuela meer vertrouwt? Schotte wil graag vriendjes worden maar Chavez heeft geen tijd. Ook niet na 100 brieven, e-mails of telefoontjes.

 10. Ja Ruperto. zou ik ook doen als ik partij financiering krijg vanuit Vzla!!

 11. Uiteindelijk een Minister President die de banden met onze buren aanhaalt en hen laten zien dat wij hen nooit hebben vergeten maar enkel door domme blinde en dove bestuurders voorheen werden geleid. Felisitashon Ministro Presidente, mi a sintimi berdaderamente representa.