• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Oppositiepartij PAR wil dat minister van Justitie Elmer Wilsoe in de Staten komt uitleggen wat zijn beleid is om criminaliteit te bestrijden. De partij heeft het verzoek bij Statenvoorzitter Ivar Asjes ingediend. PAR maakt zich zorgen over het toenemende aantal overvallen.

“Met name door de brute wijze waarop het gebeurt en vaak ook nog op klaarlichte dag. Zeker rekening houdend met het groot aantal slachtoffers dat wordt gemaakt”, schrijft de partij.

Vergadering
“Om deze reden vragen wij aan de voorzitter om een openbare vergadering uit te roepen met de volgende agendapunten: Overleg met minister van Jusitie over zijn beleid om criminaliteit te bestrijden en in het bijzonder de groeiende golf van overvallen.” PAR wil het liefst deze week nog een vergadering met Wilsoe.

3 reacties op “PAR roept Wilsoe op het matje”

 1. WE BLIJVEN GEWOON LACHEN Op DEZE KLIP!
  EN DEZE REGERING VAN PIET SNOT BLIJVEN WE UITLACHEN!

  WAT EEN BENDE….WAT EEN LOS GESLAGEN BENDE IS HET HIER !
  IK VERHEUG ME OP DE VAL VAN AL DEZE POLITIEKE POPPEN SPELENDE MARJONETTEN!

  EN DE CRIMINALITEIT ZAL NOG HARDER WORDEN…MET DEZE LAKSE REGERING IS HET PERFECT VOORBEELD VOOR DE BEVOLKING !

  JULLIE STELEN ! ? WIJ OOK !
  JULLIE BELAZEREN DE BOEL WIJ OOK!

  ONAFHANKELIJK WILLEN WE ZIJN OP EIGEN BENEN HAHAHAHA

  OP JE KNIEEN ZULLEN JULLIE GAAN !

 2. Wilsoe gaat niets doen,.. het zijn stemmers van de partij die dit uitvoeren.. niet voor niets is de PS populair in Bon Futuro!

 3. Idd leg nou je beleid eens aan de bevolking uit. Het aantal atako’s is nog nooit zo hoog geweest als het afgelopen jr. Werkelijk te gek voor woorden.
  Ik ben net terug uit Miami en daar wordt er al over gesproken. Als er niets gebeurt zal dat consequenties gaan hebben voor het toerisme. Niemand voelt er iets voor om op zijn vakantie beroofd te worden of midden in een schietpartij terecht te komen.
  Werkelijk een schande. Tijd dat we hulp in deze uit Ned. krijgen.