• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURACAO – De politie onderzoekt een gewelddadige inbraak die maandagochtend plaatsvond aan de Redaweg. Voorlopig onderzoek wijst uit dat drie mannen een woning zijn binnengedrongen. De bewoner, directeur van het Sehos Pieter van der Burgh,  werd aangevallen en mishandeld.

Van der Burgh werd aangevallen met een metalen voorwerp en ook zijn echtgenote werd mishandeld aan haar hoofd en gezicht. Hierna grepen de overvallers een flatscreentelevisie en enkele andere voorwerpen uit het huis en namen de benen. Van der Burgh moest voor behandeling naar het ziekenhuis terwijl zijn vrouw ter plekke aan haar verwondingen kon worden behandeld.

Tips
De verdachten zijn niet gezien met een vuurwapen. Zij hadden wel hun gezicht gedeeltelijk bedekt en spraken engels. Iedere tip over dit geval is welkom. Informatie kan worden doorgegeven aan het Overvalteam via telefoonnummer 8666-140 /8666-192(kantooruren) òf 911 (24 uur per dag). Of via nummer: 108 (dit nummer garandeert anonimiteit).

6 reacties op “Gewelddadige inbraak bij directeur Sehos”

 1. mensen get ready THE BANANA REPUBLIC HAS OPENED ITS DOORS !
  Het wordt van kwaad tot erger !

  te triest voor woorden !

 2. de criminelen hebben vrij spel, zolang deze regering zijn eigen corruptie tolereerd.
  de politie leeft in angst voor deze regering, zijn bang voor hun baan..
  er hebben al diverse politie mensen onder druk van deze regering zelfmoord gepleegd.
  wanneer gaat dit stoppen……??????

 3. Slachtoffer is een makamba.. dan is de politie nog minder want ja die heeft het aan zichzelf te danken,.

 4. Natuurlijk vindt Wiels dit allemaal normaal! Hij bedreigd toch ook via de radio. Dat doen zijn 3000 stemmers nu ook! Goed voorbeeld WIELS

 5. Wanneer grijpt dit ingeslapen zootje nu eens echt in. Dit wordt te gek.
  Wiels, zit je te slapen ofzo. Vindt je het allemaal NORMAAL!!!!

 6. Het is heel erg dat dit gebeurd is met de direkteur,zaak is nu dat de politie diligent optreed om deze gasten te vinden en ze flink te straffen!
  Wannneer worden deze zaken serieus genomen?Het is vaak het slachtoffer die eronder leid en de daders lopen ergens vrolijk rond.Buiten de schade finacieel blijft men nog lang in trauma!
  Wens deze familie sterkte toe