• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Premier Gerrit Schotte heeft in het kader van het Plan Nashonal pa Desaroyá Bario (PNDP) verschillende buurten bezocht. Het wijkaanpakplan beleefde afgelopen dinsdag de kick-off. In het kader van het plan zijn vorige week drie consulatierondes gehouden.

De eerste 15 buurten die worden opgeknapt zijn verdeeld in drie regio’s: Banda Bou, Banda Ariba en Centraal-Curaçao. Schotte bezocht de buurten die opgenomen zijn in het Plan Nashonal om met eigen ogen de problemen in de wijken te bekijken. Daarnaast gaf hij uitleg aan de bewoners wat de plannen zijn van de overheid in de wijken.

1 reactie op “Consulatierondes Plan Nashonal”

  1. Waar was heer Schotte op Bandabou? Waarom hebben wij burgers geen rechten? Waarom zijn er geen behoorlijke scholen? Waarom zaten de medewerkers van dit plan bij ons tranen weg te pinken van de ellende die wij om en rond Barber mee maken? Waarom worden onze plannen van jaren niet goedgekeurd door deze regering? Waarom hebben onze kinderen geen rechten? Laat me niet lachen met deze politieke stunt waar mensen valse voorwendsels voorgehouden worden en waar Banda Bou weer buiten alles gehouden worden. Heer Schotte ik nodig u bij deze uit en ik zal u papieren laten zien wat wij mensen op Bandabou al hebben proberen te doen voor ons mensen op Bandabou. Ik hoop dat u goed blijft slapen maar wij slapen nauwelijks gezien de problemen die zich dagelijks opstapelen. Ik zou zeggen schaam u dat u over de ruggen van kiezers uw stemmen wil winnen!!!! Foei!