• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij een ‘drive-by’ schietpartij aan de Haitiweg gisterochtend zijn vijf gewonden gevallen. Een man met een capuchon op reed langs een bar aan de Haitiweg en begon te schieten. Volgens de politie gebruikte de man een automatisch geweer.

Vijf mannen tussen de 31 en 43 jaar raakte gewond en zijn overgebracht naar Sint Elisabeth Ziekenhuis (Sehos). De slachtoffers zijn stabiel. Tips over het voorval kunnen bij de politie gemeld worden via telefoonnummer 8666-221 of 8666-222. Anonieme tips kunnen gemeld worden via 108.

6 reacties op “Vijf gewonden bij schietpartij”

 1. Kom kom mensen. Dit heeft met de afro Curaçaose identiteit te maken waar wiels
  zo trots op is. Kijk naar landen als Ruwanda, Congo , Zimbawe . Daar is het niet anders.

 2. Directeur van Sehos en zijn vrouw gisteren in hun eigen huis bewerkt..

  trouwens zijn de moordenaars van die 5 moorden 2 maanden geleden al opgepakt? zo’n klein eilandje..

 3. Waarom is het dat de politie niets doet?. Overal worden toeristen het slachtoffer van overvallen, overal wordt er ingebroken en nu dit, driveby’s.
  Als je aangifte gaat doen helpen ze je niet omdat ze geen zin hebben om Nederlands te spreken. Dan wordt er ook niets genoteerd en als gevolg zegt de idioot die hoofd van de politie is, dat de criminilateit het selfde is als voorgaande jaren.

  Als men alles zou noteren en in de statiestieken zou zetten, dan zou de hoofd van de polite en de minister van justitie meteen moeten opstappen. Nu hebben we een blindfold op en wordt niemand ter verantwording geroepen.

  Nog zo iets, bel je met 911, wordt je in het papiements geholpen, niet vreemd, maar als je een toerist bent uit Nederland, Duistland, Amerika, Canada, Venezuela, Colombia of waar anders dan ook, moet er bij de centrale wel iemand zitten die minstens 5 talen spreekt, en niet iemand met een iq van een vistik die alleen papiamentu kan. Waar zijn jullie mee bezig?.

  Ontsla de hele top van de politie en laat de politiemensen beloond worden op prestatie. Ga is echt werk maken van aangiftes en zet ze allemaal in de statiestieken.
  Zet een telefoon nummer op waar mensen met hun klachten over de politie terecht kunnen, een ding is zekker die zal rood glooiend staan. Een hele call center heb je er voor nodig.

  het volk van Curacao wordt voorgelogen dat het allemaal wel mee valt, dat is omdat de aangiftes niet worden gemaakt en veel van ze niet in de statiestieken komen, ga is de echte cijfers is nachecken, dan zal er een hele beerput opengaan.
  YWN

 4. Stop criminaliteit NU. Willen we een aantrekkelijke toeristische bestemming zijn???
  Dan volgende aanpak….: wapentuig inleveren / millieu sancties toepassen / servicegerichte instelling horecapersoneel / geen discriminatie / Limpi Korsou (begin bij jezelf) / adekwate & capabele overheid. Werk aan de “winkel” regering!

 5. Het dieventuig weet dat onze regering het te druk heeft om hoog opgeleide YDK weg te jagen bij overheids Nv’s zodat vriendjes daar kunnen plaatsnemen zodat het dieventuig lekker zijn gang kan gaan!

 6. Zucht!!!!!