• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De vestiging van Freeport Jewelers op Zuikertuintje is vanochtend overvallen. De daders waren gewapend, bevestigt de politie. De Girobank naast de Freeport Jewelers sloeg alarm maar de daders zijn weggekomen. Op dit moment onderzoekt de politie wat er is meegenomen en worden getuigen verhoord.

10 reacties op “Gewapende overval bij Zuikertuintje”

 1. G, Nederland is groot land met 17 miljoen inwoners en grenst aan twee landen.. Dat is iets anders dan een klein eilandje!! met 150.000 inwoners waar iedereen elkaar kent.. Als jouw buurjongen de hele dag thuis rondhangt en zijn moeder werkt de hele dag voor een hongerloontje maar meneer rijdt rond op zeer dure scooter.. tja waar betaald hij dat van?

  Oplossing Wilsoe is ook goed.. want in Suriname hebben ze dubbelglas.. dus we moeten de kant van Suriname op.. straks ook zwaarbewapende mensen voor de winkels?

 2. Mensen,

  Iedereen valt de politie aan! Je hoort van alles en nog wat dat politie hun werk niet doen op Curacao!

  Maar kijk maar naar Opsporingsverzocht elke dinsdag avond! Niet alleen op Curacao wordt er veel overvallen gepleegd, ook hier in Nederland! Tegenwoordig alleen maar overvallen op Juwiliers! Wat zeggen jullie hiervan? Want hier loopt wel de hele tijd politie rond! Waar zijn hun ogen dan? Hele tijd bekeuringen schrijven voor lopen door rood licht, of fietsen op voetgangers pad!

  Van de week, op drukke marktdag in den haag hebben ze een juwilier overvallen! Tegen over politie bureau? Dussssssss

  Gaat niet om de politie maar om de mensen zelf !!!

 3. Politie is veel te druk om bij een snek te staan of makambas te pesten als ze met hun hond zwemmen of als ze ergens 1 seconde staat om iets af te geven. tegen de grote jongens druven ze niets..

 4. Er is genoeg blauw op straat, maar die zijn helaas bezig met het regelen van hun eigen zaken of hangen aan de snek. Wanneer gaan ze eens echt aan het werk??? Doen waar ze voor aangenomen zijn, boeven vangen.
  Misschien dat bij 911 de telefoon opgenomen kan worden als er gebeld wordt.
  Scheelt veel reactietijd.

 5. MEER POLITIE OP STRAAT!!!!!! >>>>JE ZIET ZE AMPER HIER OP CURACAO!!!!

 6. Slappe onkundige regering, politie kan het duidelijk niet meer aan. Maatregelen of dit gaat ten koste van de toeristensector. Mark my words.

 7. Ik ben het niet met je eens.

  Ik ben het zeker dat zelfs als de levens kosten dalen dat deze soort mensen gewoon door gaan. Het zijn gewoon een stelletje dieven die weg gesloten moeten worden!

  In mijn opinie is onze straf systeem het probleem! Zelfs als de politie deze mensen kunnen vinden krijgen ze een paar maanden of misschien 1 a 2 jaren. Het is gewoon belachelijk!!

  Ze moeten onze straf systeem gewoon zwaar aanpassen! Een minimum van 7-8 jaar voor zulke aanvallen! 25-30 jaar minimum voor moorden! Als het in mijn handen was zou ik de dood straf zelfs aanraden! Dit kan gewoon niet zo door gaan! VOORAL in touristische plekken! WAAROM in touristische plekken!!!??? Ongelovelijk!

 8. toch bizar dat dit op klaarlichte dag kan gebeuren. En toch is dit het resultaat van jarenlange verwaarlozing van de lokale economische ontwikkleingen versus de ontwikkelingen in de rest van de wereld waar prijzen exorbitant zijn gestegen en de lokale koopkracht is gedaald. CBS rapporteert nog steeds 2.8% inflatie zonder blikken of blozen. Mensen raken in grote problemen aangezien er geen belastingdrukverlaging plaatsvindt (want die boeven in de goevrnment moeten hun zakken blijven vullen) met als resultaat ‘een kat in het nauw’.

 9. pfffffff weer een overval.
  Wanneer gaat dit stoppen ? Lijkt wel de trend van dit moment , pleeg een overval !!!
  De nieuwe politie boys kunnen meteen aan het werk !

  triestig allemaal en niet goed voor de reputatie van Korsow !

 10. Opvallend dat afgelopen jaar het dievengilde erg actief is.. Zou dat wat te maken hebben met onze regering.. als de kat van huis is dan dansen de muizen op tafel.. en de heer Wilisoe is zeer afwezig!