• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAODe maat is vol, vindt directeur van Radio Direct Jachmin Pinedo. Volgens de directrice strooit Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels met leugens over haar bejaarde moeder om zo het radiostation te dwingen minder kritisch te zijn over hem en de regering.

Pinedo sprak zich gisterochtend op de radio uit over de aantijgingen van Wiels en vroeg hem op te houden. “Het is laag en respectloos”, liet de directrice weten. Ze heeft inmiddels advocaat Nelson Navarro ingeschakeld die aangifte heeft gedaan tegen de PS-leider.

Verhaal
Wiels suggereerde in zijn programma dat Pinedo’s moeder betrokken zou zijn bij de dood van een oud-politicus. Dit verhaal is vervolgens ook via BlackBerry ping verspreid. Volgens Pinedo’s advocaat is uit onderzoek gebleken dat haar moeder in geen enkele zin betrokken was bij de dood.

Doorgaan
Radio Direct is niet van plan hun ‘beleid’  over politieke verslaggeving aan te passen en zal nog steeds iedereen laten horen op de zender. “Iedereen heeft het recht om zijn of haar mening te uiten. Zelfs Dhr. Wiels.”

14 reacties op “Radio Direct bijt terug”

 1. Wiels heeft inderdaad het achterlijke niveau van een Chavez. En de man is zo dom dat hij dat waarschijnlijk nog als een compliment zal zien ook.

 2. Wils is een narcist a la de grote Leider Wilders in Nederland. Het enige verschil dat dat figuur iets intelligenter is en daar door super gevaarlijk. Wiels is een roeptoeter die maar raaskalt en bralt en vok frustraties zit. Het wordt tijd dat hij zich weer gaat bezighouden met zijn buurthuiszen op BB. Maar wel met het bij alkaar gehardkte geld van de belastingbetaler. Wie doet er mee aan petitie online?

 3. Wie doet er mee aan petitie online?

 4. Censuur is het gebruiken van de macht van de staat, een bepaalde groepering, of van bepaalde individuen, om informatie achter te houden of de expressie aan banden te leggen.Over het algemeen heerst de opvatting, dat censuur voor “criminalisering” zorgt, van bepaalde acties, of van de (al dan niet suggestieve) communicatie van zulke acties. In moderne zin bestaat censuur uit elke poging om informatie, gezichtspunten of methoden van uitdrukking zoals kunst of schuttingtaal te verbannen. Het doel van censuur is om de status quo te handhaven, om de ontwikkeling van een maatschappij, of een afwijkende mening van een individu of een groep mensen, te onderdrukken.

  Beschrijving van Wielseorie ……………

 5. Ik wil even reageren op de zogenaamde “”Onafhankelijkheid”” van Curacao. Ik heb dhr. Wiels horen reageren in de Nederlandse media over de “”Onafhankelijkeid van Curacao””.
  Als politici en bestuurder van een Politieke partij vind ik dat een beetje dom. Onafhankelijkheid is een onderwerp die èèrst besproken moet worden met de burgers van Curacao, doormiddel van een referendum. Daarnaast ben ik van mening dat je als een goed politici moet bezig houden met ontwikkelen van jou land die pas geboren is. Verlagen van de werkeloosheid op Curacao, handhaven van de veiligheid van Curacao, opsporen van ongedocumenteerden, oftewel zorgen dat “”Ongedocumenteerde”” de volgende dag, niet meer lachend het land, binnen komen. Zorgen dat je Internationale productie Keten op Curacao haalt met een conventant en korting op de belasting, t.a.v. van de werkeloosheid, zodat je ons Nationale Bruto Product verhoogd. “”Inkomsten””?? “”Rentmeesterschap””???””Duurzaaamheid””??Dat is de taak van een politieke leider. Daarnaast vind ik het jammer dat de “”Delegatie Curacao”” niet met een “”stem “” in de Nederlandse media komt. Het is normalitus zo dat de “”Voorzitter van de Raad”” de PR is van een delegatie.

 6. Bon dia,
  Persoonlijk ben ik van mening dat politiek Curacao, zich bezig moet gaan houden met inhoudelijkstukken, althans als je politieke vooruitgang en resultaten wil boeken.
  Ik ben zeer dankbaar, dat er een media is zoals Radio Direct, Mas Radio “”onafhankelij”” die directe vragen stelt. Het is aan politiek of ze dat willen beantwoorden “” ja of nee””. Politiek Korsow is gekozen door volwaardige burgers die geloofden in een beter toekomst en ontwikkeling van het land Curacao. Daarnaast ben ik van mening dat Mw. J.Pinedo haar politieke verslaggeving t.a.v politieke ongeregeldheden op Korsow, aan de kaak moet stellen, zodat de burgers van de A/Agemeenschap in Nederland en op Curacao, infomatie kan inwinnen. Het is hèèl jammer, dat Politici op Curacao, door onkunde niet: “” Inhoudelijk goed bezig zijn met het ontwikkelen van het land Curacao””. Bovendien, vind ik ,dat de media op Korsow “”onafhankelijk”” moet blijven zonder politieke trekjes en politieke kleur. Tot slot wens ik, Mw. J. Pinedo Radio Direct, en Dhr. D. Rodofina, Mas Radio vèèl succes met hun progamma, en politieke verslaggeving.

 7. Inmiddels is de zoveelste leugen van Jachmin Pinedo gelukkig achterhaald. Samen met Tanchi Glenda Thomas komt er alleen maar verbale diarree en nutteloze onzin uit beider muilen. Wiels heeft nimmer beweert dat de oude vrijster van een moeder van Jachmin betrokken is geweest bij de dood van een oud politicus. Wel zijn er fotos in omloop als bewijs. Deze zullen op de dag van een eventuele zitting geopenbaard worden.

 8. Beste Jasmine hou je afstand van mensen mensen die een bepaalde vorm van minderheidscomplex tonen. Het kost je alleen maar energie en jij wordt er niet beter van. Laat Wiel zijn eigen historische achtergrond gaan onderzoeken dan weet hij waar het vandaan komt. Met alle respect voor Wiels maar nu gaat hij te ver vind ik. Wiels moet nu wel ophouden met mensen die beter geschoold zijn dan hij kappot te maken. Over de Onafhandlijkheid moet hij uit zijn hoofd halen want de echte doorsnee Curacaoenaars staan ook niet achter Wiels. De orde op Curacao moet hersteld worden.

 9. Wiels ta riba un payasado anto

 10. Ik vraag af hoe lang nog !!!!!!

 11. Wat een onbeschaafd ordinair kereltje die Wiels werkelijk met een IQ van onder de 100.
  Ik hoop dat mevr. Pinedo hem voor het gerecht daagt. Dit subject is werkelijk niets meer en minder dan een enorme onbeschaamdheid.

 12. je moeder…..anto

 13. BASTA – BASTA – BASTA !!!!!!!!!!!
  Tolereren wij nog steeds deze dictator, hij heeft nu toch wel echt bewezen op zeer respectloze manier te functioneren. Geduld is op – weg met die clown!!

 14. En elke keer denk ik, nu zal het dieptepunt wel bereikt zijn, maar steeds weer blijkt het niveau van deze politici nog lager te kunnen. Tenenkrommend.