• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Jacinta Constancia van Openbare Gezondheid, Milieu en Natuur heeft vrijdag vergaderd met alle ambtenaren van haar ministerie. De vergadering in het Because Entertainment & Conference Center was de tweede in een geplande serie vergaderingen.

Francois Simon hield een presentatie over de integratie van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en Stichting Bureau Ziektekostenvoorzieningen (BZV). Ivan Kuster van Taskforce Financiën informeerde de minister over de rol van het College financieel toezicht (CFT) en de impact ervan op de sector Openbare Gezondheidzorg. Daarnaast waren er presentaties over het nieuwe ziekenhuis, personeelszaken van het ministerie en over de wetskaders waarbinnen het ministerie moet werken.

Werkgroepen
In de middag gingen de medewerkers in werkgroepen aan de slag met ontvangen opdrachten. Het doel hiervan was de ambtenaren te informeren over hun juridische positie en hen met suggesties te laten komen die moeten bijdragen aan de vormgeving van het beleid van het ministerie. De middag werd afgesloten met presentaties van de werkgroepen en een slotwoord van Minister Constancia.

5 reacties op “Minister Constancia vergadert met ministerie”

  1. ik word er ziek van …

  2. Onder dwang van ” oberst-fuhrer” Wiels is nu ook de inspectie volksgezondheid de mond gesnoerd (befehl ist befehl, waar heb ik dat ooit meer gehoord?)!

  3. Ik zou het jammer vinden als ons gezondheidsmeisje verkeerd begrepen wordt. Voor alle duidelijkheid, die serie vergaderingen zijn gepland (datums zijn nog niet vastgelegd), ze worden in de toekomst gebruikt ingeval het haar te heet onder de voeten wordt en zij een struisvogel act moet opvoeren.

  4. tja je kan dit ook bv op zaterdag doen toch?

  5. Colnstancia, my Gawd.