• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PolitieautoCURAÇAO – De politie moest gisterochtend uitrukken naar Santa Catharina na een melding van mishandeling. Bij het adres aangekomen bleek dat een 57-jarige man zijn zoon had toegetakeld met een machete. Het 21-jarige slachtoffer heeft snijwonden opgelopen aan zijn ribben en rechterbeen.

Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plekke behandeld. Uit het onderzoek bleek dat de zoon zijn vader met een mes had bedreigd. De politie heeft zowel vader als zoon aangehouden, ook hebben zij een machete en een mes in beslag genomen voor onderzoek.

4 reacties op “Vader bewerkt zoon met machete”

  1. Eigenliojk snap ik niet waaron jullie zo reageren op de mening van Alias. Het is toch altijd een feit dat men zo reageerd in de Nederlandse kranten wanneer er iets mis gebeurd met mensen uit de vroeger Antilliaanse gemeen toch. Meestal staat als kopstuk vooral de telegraaf. De anti dit de anti dat. Nu is het minder geworden de dader afkomst uit Sint Maarten de dader afkomstig uit Curacao de dader een Nederlandse man. etc etc etc. Alias heeft er geen moeite mee dat het Staat”Curacaoenaar vermoordt vriendin vlak over de grens van In belgie”. Daar heeft hij geen moeite. Hij heeft moeite met het feit dat de krant niet consequent is in het vermelden van dat soort zaken. Ergens begrijp ik wat de man probeerd te zeggen en dat hij niks heeft tegen Surinamers, Curacaoenaars of Nederlanders. Het is zijn waarneming en dient ook gerespecteerd te worden. Misschien begrijpt hij ook niet dat het een last minite nieuws was die snel de pers in moest en ook vaak gerelateerd aan de persoonlijke houding van de reporter. De ene is sensatie gelijk en ander heel erg opjectief. Wat hij ook tracht te zeggen is dat het niet de gewoonte is in Nederland om het ware verhaal pats boem in de krant te presenteren met foto en al zoals de Antilliaanse media. Het is een kwestie van Cultuur verschillen denk ik. Daar had ook Dominicaan, Marrokaan Nederlander kunnen staan daar bedoeld hij consequent blijven. Laten wij niet ieder keer op alles emotioneel reageren en mensen als dom gaan betitelen. Want dat manier van reageren is ook dom.

  2. @ alias, wat een domme opmerking van jou. Je lijkt wel een PS type.

  3. En wat als er stond Surinamers? Was jhet dan minder erg of erger? Jeetje!

  4. onlangs las ik nog in deze krant ‘Curacaoenaar vermoord die, gisteren .Curacaos drama bij grens Belgie’. enz. zoals normaal is hier op Curacao, al jaren. wij fotograferen onze misdadigers en zetten ze in de krant. 40 jaar geleden was het ook al hetzelfde,. dus wat dat betreft is de curacaouse media altijd open en keihard geweest. maar waarom wordt hier gewoon niet eerlijk vermeldt dat het om Surinamers gaat? dat was op alle berichten te horen. meet versgeperst soms met 2 maten? wel vermelden als het om Curacaoenaars gaat maar niet wanneer het om echte Surinamers gaat die beiden in Suriname geboren zijn? nou, het gaat me de pet te boven, zal wel aan mij liggen.